Με διπλές προπονήσεις συνεχίζει την προετοιμασία του ο Πανσερραϊκός!!!

Σε δυνατούς ρυθμούς δουλεύουν οι παίκτες του Πανσερραϊκού, ενώ θα δώσουν το πιο δυνατό φιλικό με την ΑΕΛ, το Σάββατο στην Λάρισα και αργότερα πάλι εκτός φιλικό με την Ξάνθη.

Στις Σέρρες συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για το τελικό μοντάρισμα, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 26 Σεπτεμβρίου.  Το αγωνιστικό τμήμα των «Λιονταριών» δουλεύει με διπλές προπονήσεις σχεδόν καθημερινά και προετοιμάζεται σε ειδικευμένα κομμάτια τακτικής που επιμένουν ο κ. Ζεραρ Σαραγόσα και οι συνεργάτες του.
Πιο συγκεκριμένα το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος καταλαμβάνει ο επιθετικός τομέας. Σε αυτή την φάση της 4ης εβδομάδας, οι παίκτες του Πανσερραϊκού να λύσουν τακτικά σενάρια, με συγκεκριμένο τρόπο στην επίθεση της ομάδας, όπως ακριβώς θα συναντήσουν στις διαφορετικές συνθήκες ενός αγώνα.
Το φιλικό με την ΑΕΛ και κάθε φιλικό στο τέλος μιας εβδομαδιαίας προετοιμασίας, δείχνει την κατάσταση ετοιμότητας του Πανσερραϊκού και αν οι παίκτες έκαναν πρακτική εφαρμογή όλων αυτών των στοιχείων, που προπονήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here