Football League 14η αγωνιστική στο βορρά: Ο Πανσερραϊκός έμεινε τρίτος!!!

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στο Βόρειο Όμιλο της Football League, η Βέροια νίκησε τον Πανσερραϊκό με 1-0, ενώ η Καβάλα επικράτησε 3-1 της Τρίγλιας και έπιασε την Βέροια στην κορυφή του Βόρειου ομίλου έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο. Ο Πανσερραϊκός έμεινε τρίτος, με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν.

Η τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή του πρώτου ομίλου αναμενόταν να σπάσει, καθώς η Βέροια υποδέχτηκε τον Πανσερραϊκό. Μπορεί ο Γιάννης Λουκίνας να έστειλε πέναλτι στο δοκάρι στο 20ο λεπτό, ωστόσο το παιχνίδι είχε ήδη δυσκολέψει για τον Πανσερραϊκό, με την αποβολή του 37χρονου Σιρίλ Καλί. Χωρίς τον πρώην παίκτη της Βέροιας από πολύ νωρίς λοιπόν, ο Πανσερραϊκός άντεξε ως το 64ο λεπτό όταν ο Λουκίνας εξιλεώθηκε και έφτασε στην κορυφή των σκόρερ με το έβδομο γκολ του.
Η Βέροια μεγάλωσε το εντυπωσιακό σερί των αγώνων που δεν έχει δεχτεί γκολ στους οκτώ! Είναι νέο ρεκόρ στην ιστορία της από τότε που ιδρύθηκε! Μάλιστα σε 14 παιχνίδια έχει δεχτεί μόλις δύο. Ο Πανσερραϊκός έμεινε τρίτος, με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν.

Η Καβάλα βρήκε ισχυρή αντίσταση από την Τρίγλια, που ισοφάρισε στο πρώτο ημίχρονο, όμως ένας παίκτης, που έπαιζε πέρσι στην ομάδα της Χαλκιδικής, ο αμυντικός Φώτης Παντεκίδης έδωσε τη λύση για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη με 3-1. Με αυτή τη νίκη η Καβάλα έμεινε στην κορυφή, μαζί με τη Βέροια, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο. Αυτό στην έδρα της με το Θεσπρωτό την ερχόμενη Τετάρτη.
Ο Καμερουνέζος Φλορεντίν Μπουόλι φαίνεται ότι προσαρμόστηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με δύο γκολ έδωσε ένα ακόμα τρίποντο στον Πιερικό. Ο Απόλλων Πόντου δεν μπόρεσε να συνεχίσει τη βαθμολογική του αντεπίθεση, ωστόσο δεν είναι κάποια από ομάδες πάνω από αυτόν να κερδίζουν.
Πάντως ο Θεσπρωτός θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος από το βαθμό στην Κοζάνη, καθώς λίγο έλειψε να γίνει η πρώτη ομάδα που θα έχανε από την ΑΕ Ποντίων. Το γκολ του Νίκου Ντινόπουλου στο 90ο λεπτό κράτησε για λίγο μπροστά την ΑΕ Ποντίων, αφού ο Απόστολος Σαραντίδης ισοφάρισε στην καθυστερήσεις. Ο Σαραντίδης έχει πετύχει τρία γκολ στη σεζόν, όλα σε βάρος της ΑΕ Ποντίων.
Ο Ολυμπιακός Βόλου φαίνεται να ξεμπλέκει οριστικά με την ουρά της βαθμολογίας, με τη νίκη του επί του Αλμωπού Αριδαίας, καθώς έφτασε τους 19 βαθμούς και πήρε ανάσα. Αντίθετα ο Αλμωπός παραμένει στην αβεβαιότητα, αφού παραμένει στο «στόχαστρο» του Θεσπρωτού και τον Απόλλωνα Πόντου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here