Α.Ε.Π. Κοζάνης – Πανσερραϊκός 0-2: Μίλησε ο Τόμας Ένζο Πράντο!!!

Εντυπωσιακό ντεμπούτο από την αρχή του αγώνα με την φανέλα του Πανσερραϊκού για τον Τόμας Πράντο.
Ο Αργεντίνος επιθετικός ήταν αυτός που με δύο συνεχόμενα γκολ στο 52’ και στο 53’ ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Πανσερραϊκού.
Να θυμίσουμε ότι στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς του Πανσερραϊκού με Καβάλα και Τρίγλια ο Πράντο πέρασε ως αλλαγή στο 80’.
Ο Πανσερραϊκός με μια πολύ καλή εικόνα στο α’ ημίχρονο και με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, βρέθηκε να χάνει τρεις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.
Στην επανάληψη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και με τα δύο συνεχόμενα γκολ με κεφαλιά στο 52’ και στο 53’ του Τόμας Πράντο, επικράτησε με 2-0 της ΑΕΠ Κοζάνης στο Δημοτικό αθλητικό κέντρο Κοζάνης, για την 4η αγωνιστική της Football League.
Στην ενδεκάδα της ΑΕΠ Κοζάνης με τον Πανσερραϊκό ήταν και ο 27χρονος γνώριμος μέσος από το Άργος της Πελοποννήσου Σπύρος Νικολίτσας, που στο παρελθόν έχει περάσει από την Σέρρες και τις ομάδες, Εθνικό Γαζώρου, Οδυσσέα Αναγέννησης, Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και Ελπίδα Σκουτάρεως. Τελευταίος του σταθμός πριν μεταγραφεί στην ΑΕΠ Κοζάνης ήταν ο Αλμωπός Αριδαίας με σκάουτ τον παλαίμαχο άσο των «λιονταριών» Σάκη Γκόγκα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο  Βουρνέλης ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Μαλανδρής ΕΠΣ Χαλκιδικής, Φράγιος ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κίτρινη κάρτα είδαν ο Σέα στο 43ο λεπτό από την Κοζάνη και ο Κόντσι στο 14ο λεπτό από τον Πανσερραϊκό.

ΑΕΠ Κοζάνης (Ναντβόρνικ): Ψαρράς, Τρομπούκης, Κυριαλάνης, Κοτταρίδης, (83′ Ντούκα) Καραγιαννίδης, Ταϊρης (46’ Βοριαζίδης Κ.) Σαν-Λι (55’ Βοριαζίδης Μ.) Σέα, (83′ Τσελέπης) Νικολίτσας, Τσικόπουλος, Τσιάρας (73′ Φωλίνας)

Πανσερραϊκός (Στοΐλας): Καβουσάκης, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Ζέρης, (46’ λ.τ. Κάλι) Πίντο, Κρητικός, Μαρτζιόνι, (65’ Ψάλτης) Κόνσι, Γεωργιάδης, (65’ Πέτρου), Λουφάκης (80’ Γράβας), Πράντο (87’ Γκούρτσας)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here