ΕΠΣ Σερρών: Τι ισχύει για την κάρτα υγείας ενός ποδοσφαιριστή!!!

Η ΕΠΣ Σερρών ενημερώνει τα σωματεία ότι οι ομάδες τους σε όλους τους αγώνες, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και να παραδίδουν στο διαιτητή, τις Κάρτες Υγείας των ποδοσφαιριστών τους που είναι σε ισχύ. 

Αναλυτικά:

Υπενθυμίζουμε στα σωματεία μας, ότι  οι ομάδες σε όλους τους αγώνες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και να παραδίδουν στο διαιτητή, τις Κάρτες Υγείας των ποδοσφαιριστών τους εν ισχύ. 

Η Κάρτα Υγείας ενός ποδοσφαιριστή θα αναγράφει τα πλήρη στοιχεία του ποδοσφαιριστή, θα φέρει την απαιτούμενη ιατρική θεώρηση και τη βεβαίωση ότι ο κάτοχος αυτής είναι απόλυτα υγιής και ικανός να αγωνίζεται σε αγώνες της ομάδας του.

Η Κάρτα Υγείας ποδοσφαιριστή ισχύει για ένα έτος από τη θεώρησή της, η οποία γίνεται από γιατρούς δημοσίου ή ιδιωτικού φορέα με ειδικότητα την καρδιολογία ή από γιατρούς λοιπών ειδικοτήτων με πιστοποίηση Ε.Κ.Α.Ε,  εκδίδεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στη παρ. 9 άρθρου 33 του Ν. 4479/27 (ΦΕΚ 94Α/2017) και την υπ’ αριθμ. 386611/15976/1417/152/13-8-2018 κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργών Υγείας και Υφυπουργού Αθλητισμού και πρέπει να ισχύει κατά την ημέρα τέλεσης του αγώνα.

Για τη νομότυπη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών σε έναν αγώνα, αρκεί η προσκόμιση στο διαιτητή του, της κάρτας υγείας αθλητή. 

Βρείτε ΕΔΩ την Κάρτα Υγείας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here