Αλμωπός Αριδαίας – Πανσερραϊκός με την Αριδαία στην κόψη του ξυραφιού!!!

Ο Πανσερραϊκός αγωνίζεται με τον Αλμωπό Αριδαίας στo Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας την Κυριακή (13/06 – 17:00), για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League.
Τα «Λιοντάρια» μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς, ενώ ο Αλμωπός Αριδαίας είναι στην 8η θέση με 14 βαθμούς, ισόβαθμος με τον Απόλλων Πόντου.
Ο Αλμωπός Αριδαίας είναι πλέον στην κόψη του ξυραφιού, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου. Ισοβαθμούν με τον Αλμωπό να πλεονεκτεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη υποδέχεται τον Πανσερραϊκό, που η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου του στέρησε πολλές ελπίδες για τη δεύτερη θέση, ωστόσο είναι κοντά. Η Σερραϊκή ομάδα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της μάχης για την κορυφή, αφού μετά τον Αλμωπό, παίζει με τον Απόλλωνα Πόντου στις Σέρρες και το Θεσπρωτό εκτός.
Στον πρώτο γύρο ο Πανσερραϊκός είχε νικήσει με 3-0 (48’ κεφαλιά Πράντο, 70’ σουτ Πράντο, 90’ σουτ Γκούρτσας), ενώ ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Αριδαία, από το Νοέμβριο του 1995, όταν είχε νικήσει εκεί με 2-0.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here