Πανσερραϊκός – Βέροια η προϊστορία των ομάδων!!!

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Βέροια στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών την Τετάρτη (14/04-15:00), σε μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Football League.

Ο Πανσερραϊκός είναι αήττητος σε αγώνα πρωταθλήματος στην έδρα του από το Νοέμβρη του 2018, όταν τον νίκησε ο Νέστος Χρυσούπολης με 2-1 στην Γ’ Εθνική. Ο Πανσερραϊκός στην Football League, μετρά μία ήττα από την Καβάλα μία ισοπαλία από την Τρίγλια, ενώ έχει κερδίσει τα δύο παιχνίδια με  Βέροια στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και με  ΑΕΠ Κοζάνης στο ΔΑΚ Κοζάνης.
Η Βέροια παρουσιάζεται μέχρι τώρα πολύ δυνατή, έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και με το Μάρκο Βελλίδη να μην έχει δεχτεί ακόμα γκολ. Έχει κερδίσει τρία παιχνίδια στην έδρα της και ένα στο Βόλο, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Πανσερραϊκός έχει κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια που υποδέχτηκε τη Βέροια στις Σέρρες. Και τα δύο ήταν για την Β’ κατηγορία, στις 10 Δεκεμβρίου 2017 1-0 (32′ σουτ Γκούρτσας) και νωρίτερα στις 23 Μαίου 2012, πάλι 1-0 (48′ σουτ Καρασαλίδης).
Η Βέροια νίκησε για τελευταία φορά στις Σέρρες στις 15 Απριλίου 2007 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που μάλιστα ήταν πολύτιμο αποτέλεσμα στην πορεία ανόδου. Επικράτησε με 3-2 (57′ σουτ Τάντιτς, 67′ σουτ Έντερσον – 5′ αυτογκόλ Σίρμπα, 24′ σουτ Τσιμπλίδης, 39′ σουτ Ταραχούλσκι).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here