Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός 1-0: Με «βολίδα» του Χουλιάν Μαρκιόνι!!!

Στη ζώνη ανόδου της βαθμολογίας ανέβηκε ο Πανσερραϊκός, μετά τη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Θεσπρωτό με 1-0 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, στο σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου Football League. Τα Λιοντάρια πήραν το τρίποντο και έφτασαν τους 25 βαθμούς, με την ομάδα του Γιάννη Γκιόκα να ισοβαθμεί πλέον στην δεύτερη  θέση με την Καβάλα, έχοντας ωστόσο παιχνίδι περισσότερο από την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη.

Ο Χουλιάν Μαρκιόνι με γκολ στο 42ο λεπτό, χάρισε στον Πανσερραϊκό τη νίκη στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό (1-0). Καθώς με σουτάρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής να «σκοτώνει» τον αντίπαλο γκολκίπερ.
Στις κερκίδες του γηπέδου ήταν και ο πρώην προπονητής του Πανσερραϊκού Άγγελος Διγκόζης μετά της συζύγου, για να παρακολουθήσουν τον γιο τους, που αγωνιζόταν με τα χρώματα του Θεσπρωτού.
Στο τέλος της αναμέτρησης η ΠΑΕ Πανσεραικος όπως και σε κάθε αγώνα κέρασε 35 πίτσες στην ομάδα της Θεσπρωτίας.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παρχαρίδης ΕΠΣ Δράμας με βοηθούς τον Τσακίρη ΕΠΣ Δράμας και τον Κουκούμη ΕΠΣ Καβάλας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκιόκας): Καβουσάκης, Ζέρης, Κουτσίδης (62′ Καλί), Γιανναράκης, Τσόπελας, Ψάλτης (75′ Κρητικός), Μαρκιόνι, Τσιμίκας (75′ Παπαβασιλείου), Μέσι, Πέτρου (39′ λ.τ Μασκανάκης), Πράντο (62′ Γκούρτσας).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Ρότσα): Κίναλης, Α. Γώγος, Γ. Γώγος, Διγκόζης(79′ Σαραντίδης), Κοντοές, Κωνσταντίνου, Μπίκας(85′ Ντερβίσι), Πούφλης(69′ Πέντσας), Γκανσιέρ, Πατσέκο, Ραμίρεζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here