Αποτελέσματα εμβόλιμης 9ης Αγωνιστικής στο Βόρειο όμιλο της Football League – Βαθμολογία!!!

Από την σούβλα κατευθείαν στο Πρωτάθλημα της καθημερινότητας ρίχθηκαν οι ομάδες του Βορείου Ομίλου της Football League για την 9η αγωνιστική την Τετάρτη (05/05-17:00).
Αν και το πρόγραμμα έχει μαζευτεί αρκετά, δίνοντας οι ομάδες 2 αγώνες την εβδομάδα δεν λείπουν και οι εκκρεμότητες από τις αναβολές του α΄γύρου λόγου covid -19.
Ενδεικτική ήταν η σημερινή αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Θεσπρωτό όπου αγώνας ανεβλήθη λόγω covid-19. Football League: Αναβολή του αγώνα Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός!!!

H Καβάλα μέσα σε 2 λεπτά(13’ και 15’) με Αδαμάκη και Γαβριηλίδη, καθάρισε το ματς και κέρδισε με 2-1 τον Αλμωπό στο Ανθή Καραγιάννη, το μόνο που κατάφερε ο Αλμωπός Αριδαίας ήταν να μειώσει στο 88′.
Ο Πιερικός και Ολυμπιακός Βόλου ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με γκολ του Παπαδόπουλο στο 12’ για τον Πιερικό και του Φιλίποβιτς στο 77′ για τον Βόλο.
Βέροια και Τρίγλια έμειναν στο 0-0 με καλύτερη την ομάδα της Χαλκιδικής στο πρώτο ημίχρονο που έχασε πέναλτι στο 25’ με τον Μπρίτο, ενώ στο δεύτερο  ημίχρονο ο Πιερικός προσπάθησε έχασε ευκαιρίες αλλά δεν τα κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του .
Τέλος, ο Απόλλων Πόντου είχε το πρώτο του εύκολο ματς και την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Football League, κέρδισε την ΑΕΠ Κοζάνης με 3-0

Αποτελέσματα Football League Βόρειος όμιλος – 9η Αγωνιστική

Tετάρτη 05/05/2021-17:00  

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ   (ΑΝΑΒΟΛΗ)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ…………………..3-0
ΒΕΡΟΙΑ – ΤΡΙΓΛΙΑ …………………………………………………..0-0
ΚΑΒΑΛΑ – ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ…………………………….2-1
ΠΕΡΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ……………………………1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ FOOTBALL LEAGUE ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2020-2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – FOOTBALL LEAGUE – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2020-2021

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here