Ο Αργεντίνος μέσος Julián Marchioni στον Πανσερραϊκό μέχρι το 2022!!!

Ο 27χρονος Αργεντίνος μέσος Julián Augusto Garobbio Marchioni είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανσερραϊκού εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Julián Augusto Marchioni. Ο Αργεντίνος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, έως τον Ιούνιο του 2022.

Μίνι Βιογραφικό:

# Ο Julián Augusto Garobbio Marchioni είναι γεννημένος στις 11/3/1993 στην La Plata της Αργεντινής. Είναι αμυντικός μέσος αλλά αγωνίζεται με ποιότητα σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Προέρχεται από τις ακαδημίες της ιστορικής Εστουντιάντες και κατάφερε με την φανέλα της, να αγωνιστεί στις διεθνείς διοργανώσεις κόπα Λιμπερταδορές και κόπα Σουνταμερικάνα! Για την πρώτη κατηγορία της Αργεντινής αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Πατρονάτο, ενώ έχει κάνει σημαντικό πέρασμα από την Ευρώπη και το δευτερο πρωτάθλημα της Ολλανδίας με την Ντεν Μπος. Πριν την πανδημία κατέγραψε καλή πορεία στην Πριμερα Νασιοναλ της Αργεντινής με την Ιντεπεντιεντε Ριβανταβια και φέτος αγωνίστηκε στο Λιγκ Καπ με τα χρώματα της Ατλέτικο Τέμπερλεϊ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here