Φιλική ήττα του Πανσερραϊκού από τον Θερμαϊκό Θέρμης με 2-1!!!

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε φιλική ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον Θερμαϊκό Θέρμης με 2-1. O Πέτρος Στοΐλας δοκίμασε παίκτες που αποκτήθηκαν πρόσφατα. Σκόρερ για τον Θερμαϊκό Θέρμης ήταν οι Κράββαρης και Χατζηιωακειμίδης, ενώ για τον Πανσερραϊκό ο Ολαϊτάν.

Φάσεις:

Α’ Ημίχρονο:

Με την έναρξη του παιχνιδιού, ο αμυντικός Θανάσης Γιανναράκης, σε μια προσπάθεια να διώξει την μπάλα από την περιοχή, έχασε την ισορροπία του, γλίστρησε με αποτέλεσμα η ομάδα της Θέρμης να κερδίσει πέναλτι, που ευστόχησε ο Κράββαρης. Στην συνέχεια του πρώτου μέρους, ο Πανσερραϊκός είχε τον έλεγχο της μπάλας και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Θερμαϊκού, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τα «λιοντάρια» να έχουν την κατοχή της μπάλας, αλλά να είναι πίσω στο σκορ.

Β’ Ημίχρονο:

Στο β´μέρος,ο Πανσερραϊκός συνέχισε από εκεί που σταμάτησε από τον πρώτο ημίχρονο, έχοντας την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας. Ο Μάικλ Ολαϊτάν, ισοφάρισε για τον Πανσερραϊκό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο οι πολλές αλλαγές του προπονητή, Πέτρου Στοΐλα, έδειξαν πως υπάρχει η ποιότητα αλλά θέλει δουλειά για να βγουν οι αυτοματισμοί και οι συνεργασίες εντός του αγωνιστικού χώρου. Στο 70’ λεπτό της αναμέτρησης, ο Θερμαϊκός πήρε και πάλι το προβάδισμα στο σκορ, με τον Χατζηιωακειμίδη, με το 2-1 να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Ο Πέτρος Στοΐλας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τον Αμαντού και τον Μέσι, στο σημερινό φιλικό, ενώ θα τους δώσει και χρόνο συμμετοχής στο κυριακάτικο φιλικό με την Τρίγλια και στην συνέχεια θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην απόκτησή τους.

Θερμαϊκός Θέρμης (Δούμας-Μπούρκας): Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράτζα, Τρόκας, Μπατακόιας, Μπαλικτσής, Πασιαρδής, Αθανασιάδης, Κράββαρης, Μπικιάρης Ν., Μπικιάρης Ρ.
Έπαιξαν και οι Χατζηιωακειμίδης, Σιούτας, Μαλλιώτας, Παχούμης, Βαλαής, Μουζάκι, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης.
Πανσερραϊκός (Πέτρος Στοΐλας): : Τεντζέρης, Ζέρης, Καλί, Γιανναράκης, Γερόλυμος, Κρητικός, Τσιμίκας, Παπαβασιλείου, Αμαντού, Φάμπρι, Γεωργιάδης
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Όμο, Πέτρου, Ολαϊτάν, Γουναρίδης, Γκουτσίδης, Τσόπελας, Πίντο, Γράβας, Τριανταφύλλου, Μέσι, Στεργίδης, Μασκανάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here