Εθνική Γυναικών: Γερμανία-Ελλάδα 6-0

Στον τελευταίο της αγώνα για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (9ος όμιλος), η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε 6-0 στο Audi Sportpark του Ingolstadt από την πανίσχυρη (no 2 στην παγκόσμια κατάταξη) Γερμανία, η οποία έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την πρόκριση στην τελική φάση.

Χέγκερινγκ (17΄), Φρέιγκανγκ (21΄, 39΄, 45΄), Ντάλμαν (72΄), Κρούμπιεγκελ (90+2΄) τα γκολ της Γερμανίας.

Γερμανία: Φρομς, Μάιερ, Χέγκερινγκ (46΄ Όμπερντορφ), Λάτβειν, Ράουχ, Μάγκουλ (62΄ Λέουπολτζ), Ντάλμαν, Μαροζάν, Ντάμπριτζ (61΄ Κνάακ), Φρέιγκανγκ (77΄ Σούλερ), Μπιουλ (46΄ Κρούμπιεγκελ).

Ελλάδα: Γραβριηλίδου, Μίτκου, Σιδηρά (83΄ Σπυριδωνίδου), Νεφρού, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Στράντζαλη (46΄ Χατζηγιαννίδου), Μάρκου, Μωραΐτου (67΄ Χαμαλίδου), Βαρδαλή (67΄ Πούλιου), Γεωργάντζη (46΄ Κοκοβιάδου).

Οριστικά τέταρτη η Ελλάδα με 7 βαθμούς, ενώ για την ολοκλήρωση του ομίλου απομένουν οι αγώνες ΕΙΡΕ-Γερμανίας και Ουκρανίας-Μαυροβουνίου, με το ΕΙΡΕ και την Ουκρανία να διεκδικούν τη δεύτερη θέση που εξασφαλίζει συμμετοχή στα play-off, καθώς υπάρχουν ήδη τρεις δεύτερες με περισσότερους βαθμούς από όσους μπορούν να φτάσουν το ΕΙΡΕ και η Ουκρανία (προκρίνονται στα τελικά, εκτός της διοργανώτριας Αγγλίας, οι πρώτες των εννιά ομίλων, οι τρεις καλύτερες δεύτερες και οι νικήτριες τριών ζευγαριών play off).

Βαθμολογία του 9ου ομίλου:

1. Γερμανία 21
2. Ιρλανδία 13
3. Ουκρανία 12
4. Ελλάδα 7
5. Μαυροβούνιο 0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here