Σε φιλική αναμέτρηση στο ΔΑΚ Σκύδρας, Άρης – Πανσερραϊκός 1-0!!!!

Σε φιλική αναμέτρηση στο ΔΑΚ Σκύδρας, ο Άρης νίκησε 1-0 τον πολύ καλό Πανσερραϊκό χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Πορτογάλου Μπρούνο Γκάμα.
Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις, με τους κίτρινους να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 37o λεπτό. Ο Ροζ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ του Φετφατζίδη αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 41ο λεπτό ο Φετφατζίδης με ατομική ενέργεια, σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Καβουσάκης απέκρουσε, στην επαναφορά ο Μάνος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλας, πλάσαρε άουτ .
Στο 56 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό όπου ο Πέτρου βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουέστα που απέκρουσε το δυνατό του σουτ σε κόρνερ.
Στο 65ο λεπτό ατομική προσπάθεια και πλασέ του Φετφατζίδη από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.
Πέντε λεπτά αργότερα, η μπάλα βρήκε στο χέρι παίκτη του Πανσερραϊκού σε φάουλ του Μπρούνο Γκάμα, ο Πορτογάλος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έκανε το 1-0 στο 70’, που έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Πολύ καλή εμφάνιση για τον Πανσερραϊκό ξεχώρισαν οι Κασμερίδης και Ζέρης.
 Άρης: Κουέστα, Σάκιτς (89′ Μπακούτσης), Γκάνεα (72′ Μαρμαρίδης), Ρόουζ, Δεληζήσης (46′ Μπαγκαλιάνης), Σάσα, Τζέγκο, Γκάμα (72′ Σενγκέργκης), Φετφατζίδης, Μαντσίνι (89′ Μαρτίνες), Μάνος (46′ Χατζηπιρπιρίδης).
Πανσερραϊκός: Καβουσάκης (46′ Γουναρίδης), Ζέρης, Γερολύμος, Καλί (67′ Γιανναράκης), Κασμερίδης, Ψάλτης, Όμο (72′ Παπαβασιλείου), Πέτρου (80′ Μασκανάκης), Τσιμίκας (46′  Κόστα), Φάμπρι, Γκούρτσας (72′ Αναστασόπουλος).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here