Τριανταφύλλου, Νταλίπ και Χατζάκος στον Απόλλωνα Παραλιμνίου!!!

Ο Απόλλων Παραλιμνίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου μέσου Αθανάσιο Τριανταφύλλου, του 17χρονου επιθετικού Μάδη Νταλίπ και του 20χρονου επιθετικού Ιωσήφ Χατζάκο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με τον Αθανάσιο Τριανταφύλλου. Ο Τριανταφύλλου είναι γεννημένος στις 22/07/2003 και αγωνίζεται ως μέσος. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην αρχή της σεζόν στον Πανσερραϊκό και μετά τον Οκτώβριο αγωνίστηκε στον Ηρακλή Χειμάρρου. Θανάση καλωσόρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με τον Μάδη Νταλίπ. Ο Νταλίπ είναι γεννημένος στις 25/02/2003 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Κ17 του Ατρόμητου Αθηνών ενώ προέρχεται από τις Ακαδημίες ΠΟΣ 2000. Νταλίπ καλωσόρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του, με τον Ιωσήφ Χατζάκο. Ο Χατζάκος είναι γεννημένος στις 06/11/2000 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός αλλά και ως μπακ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Ο. Καρδίας. Ιωσήφ καλωσόρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here