O Πανσερραϊκός απέκτησε Αργεντινό εξτρέμ!!! (video)

Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή Juan Ignacio Mattea.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή Juan Ignacio Mattea. Ο ταλαντούχος παίκτης, έχει Ιταλικό διαβατήριο και αγωνίζεται στα άκρα τις επίθεσης, με ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση. Juanni καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε πολλά γκολ και επιτυχίες με την ομάδα μας.
-La gerencia de Panserraikos anuncia la adquisición del futbolista argentino Juan Ignacio Mattea. El talentoso jugador tiene un pasaporte italiano y está luchando al borde del ataque, con entrenamiento técnico especial. Juanni, bienvenido y te deseamos muchos objetivos y éxito con nuestro equipo.
Μίνι Βιογραφικό:
# Ο Juan Ignacio Mattea είναι γεννημένος στις 5/2/1996 στο Rio Couarto της Cordoba στην Αργεντινή και αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός/εξτρέμ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στις ακαδημίες της River Plate και της Belgrano Cordoba και αγωνίστηκε με επιτυχία στην Β΄ Εθνική και τις μικρές κατηγορίες της πατρίδας του. Ξεχώρισε, φορώντας την φανέλα της Talleres, της Estudiantes και της Αcción Juvenil. Την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη 2020, ήρθε στην Ευρώπη και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Γιβραλτάρ, με την ομάδα της Mons Calpe SC, σκοράροντας 3 τέρματα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here