Εθνικός Σιδηροκάστρου… θα οριστεί νέα ημερομηνία για την επανάληψη της Γενικής Συνέλευσης !!!

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (26/6) η προγραμματισμένη Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εθνικού η οποία είχε απολογιστικό χαρακτήρα αλλά και στόχο να ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο τα μέλη του για τις μέχρι τώρα ενέργειες για το ΝΑΙ ή ΟΧΙ της συμμετοχής στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ωστόσο, δεν διέθετε την απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία η σημερινή Γενική Συνέλευση του του Γ.Σ. Εθνικού Σιδηροκάστρου, όπως ανακοίνωσε o Σύλλογος.
Σημειώνεται ότι μετά από ενημέρωση του Προέδρου του Εθνικού Νίκου Μουντουλάρη, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα οριστεί νέα ημερομηνία για την επανάληψη της Γενικής Συνέλευσης και θα γνωστοποιηθεί με επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 26/6/2020 η προγραμματισμένη Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εθνικού η οποία είχε απολογιστικό χαρακτήρα και παράλληλα ως στόχο να ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο τα μέλη του για τις μέχρι τώρα ενέργειες για το ΝΑΙ ή ΟΧΙ της συμμετοχής στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Η προσέλευση των μελών του συλλόγου ήταν πολύ μικρή με αποτέλεσμα να μην εξασφαλιστεί η απαιτούμενη απαρτία που απαιτείται προκειμένου να διεξαχθεί νόμιμα όπως ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου. Κατά συνέπεια μετά από ενημέρωση του Προέδρου του Εθνικού Νίκου Μουντουλάρη, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα οριστεί νέα ημερομηνία για την επανάληψη της Γενικής Συνέλευσης και θα γνωστοποιηθεί με επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here