Γιώργος Τζήμας… «Μπράβο “τσακαλάκια” και καλή συνέχεια σε όλους σας»!!!

O απερχόμενος προπονητής της ομάδας του Πυθαγόρα Καλών Δένδρων, έκανε σήμερα δηλώσεις μετά την αποχώρηση του.
Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας θεώρησε χρέος να κοινοποιήσει δημόσια τις δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Τζήμα.

Αναλυτικά:

Μετά την δική μας δημοσίευση θεωρούμε ως χρέος μας να κοινοποιήσουμε δημόσια τις δηλώσεις από την πλευρά του Γιώργου Τζήμα:
Με την ευκαιρία που μου δίνεται μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με την ομάδα, μιας και δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να εκφράσω της άποψης μου στην ίδια την διοίκηση λόγο του ότι μόλις 48 ώρες μετά και την επίσημη άνοδο του Πυθαγόρα αυτή αποφάσισε την “λύση της συνεργασίας” και μου μεταβιβάστηκε αυτή με ένα απλό μήνυμα στο Messenger. Να πω τα ακόλουθα:
Στη συνεργασία( όπως λέτε) καλό θα ήταν να υπάρχει το θάρρος να τελειώνει έτσι όπως ξεκινάει. Από όποιους λόγους κι αν προέρχονται αυτοί.
Απευθυνόμενος στους παίκτες Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για αυτήν την πετυχημένη χρόνια που είχαμε, αφενός γιατί κατακτήσαμε την 1η θέση στο πρωτάθλημα (και μάλιστα αήττητοι με 14 νίκες, 3 ισοπαλίες σε 17 ματς) που ήταν ο 1ος μας στόχος και την πολύ καλή πορεία που είχαμε και η ομάδα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου αποκλείοντας σε όλες τις φάσεις ομάδες που ήταν στις πιο πάνω κατηγορίες από εμάς.
Σε όλη αυτήν την πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο συμμετείχαν 31 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι 25 ήταν από το χωριό μας, μιας και αυτό το υποσχέθηκα από την 1η συνάντηση που είχα με την διοίκηση, από πέρσι όταν μου εξέφρασε την άποψης της για το τι θέλει από την ομάδα και εγώ δέχτηκα αφυλοκερδος να βοηθήσω σε αυτό που ήθελε να κάνει.
Μια χρονιά που τελείωσε πετυχημένα με πολύ δουλειά στο γήπεδο από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές και με ευχαριστεί επειδή ολοκληρώθηκε χωρίς ούτε έναν μυϊκό τραυματισμό από αυτούς που ακολούθησαν το περισσότερο πρόγραμμα τον προπονήσεων.
Μπράβο “τσακαλακια” και καλή συνέχεια σε όλους σας, καλή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους και στους 3 τραυματίες.
Κλείνοντας και απευθυνομενος και πάλι στην διοίκηση θα ήθελα να την ευχαριστήσω για τις ευχές της, μιας και μοιραία η συνεργασία δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί, από την στιγμή που άλλαξε τις αρχικές της απόψεις.

ΚΑΛΉ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here