Ο Πανσερραϊκός… δώρισε χαρτικά στο Νοσοκομείο Σερρών ως ευγνωμοσύνη για την υπερπροσπάθεια!!!

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, δώρισε στο Νοσοκομείο Σερρών δυο παλέτες με χαρτικά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη προς τους ανθρώπους του Νοσοκομείου Σερρών, που προσπαθούν παραπάνω από όλους μας, σ΄αυτό το δύσκολο διάστημα της πανδημίας, για να έχουμε όλοι την υγεία μας.
Το χαρτικό υλικό καθώς και 2 επετειακές φανέλες του Πανσερραϊκού παρέδωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας Τάσος Καζίας στον Διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών Νικόλαο Φαρμάκη μαζί την υπόσχεση, ότι μόλις ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα, όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών θα αποκτήσει δωρεάν, εισιτήρια διαρκείας των «λιονταριών».

Αναλυτικά:

Ποδοσφαιρικό τμήμα | ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, δώρισε στο Νοσοκομείο Σερρών δυο παλέτες με χαρτικά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για όλα όσα κάνουν τον καιρό της πανδημίας, της COVID-19. Ο Διοικητής κ. Νικόλαος Φαρμάκης, παρέλαβε το υλικό και μαζί την υπόσχεση από την ομάδα μας, ότι μόλις ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα, όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών θα αποκτήσει δωρεάν, εισιτήρια διαρκείας των «λιονταριών».

Φώτο: Ο Διευθύνων σύμβουλος του Πανσερραϊκού κ. Τάσος Καζίας παραδίδει τις δύο παλέτες με τα χαρτικά, καθώς και 2 επετειακές φανέλες στον Διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών κ. Φαρμάκη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here