Ηρακλής Αμμουδιάς….απολογισμός για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε!!!

Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς έκανε απολογισμό των πεπραγμένων για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε.
Μια χρονιά που χαρακτηρίζεται πετυχημένη για την Αμμουδιά, μέσα στα τόσα προβλήματα, η ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην Επίλεκτη κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών.

Αναλυτικά:

Μια ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν έφτασε και επίσημα εδώ και λίγες μέρες στο τέλος της…
Έστω και με αυτό το τρόπο η ομάδα μας πέτυχε τον πρωταρχικό της στόχο και θα αγωνίζεται και την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών.
Μια χρονιά που ξεκίνησε στην ουσία από το 0 με την ομάδα μας να επανέρχεται στην επίλεκτη κατηγορία μετά από απουσία 3 ετών.
Η διοίκηση ήρθε πολύ γρήγορα σε συμφωνία με τον προπονητή Ζήση Αρβανιτίδη μετά την λύση συνεργασίας μετά από 2 χρόνια με τον επιτυχημένο προπονητή Βαγγέλη Τουσκα.
Στην συνέχεια η διοίκηση σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή έκανε κάποιες μεταγραφές για να υπάρξει ένα ρόστερ που θα μπορούσε να διεκδικήσει την είσοδο της στην πρώτη 6 αδα και με την συνύπαρξη των παιδιών από το χωριό να γινόταν ένα σύνολο σαν μια οικογένεια.
Η ομάδα μας έδειξε από τα φιλικά ότι θα ήταν ένας αντίπαλος που δύσκολα θα έχανε,ενώ με την έναρξη των επίσημων αγώνων φάνηκε ότι θα ήταν ένα από τα φαβορί για την πρώτη 6αδα.
Στα μέσα του πρώτου γύρου όμως τα πράγματα δεν πήγαιναν κ τόσο καλά μιας και η ατυχία χτύπησε την ομάδα μας χάνοντας για διαφορετικούς λόγους 4 βασικούς ποδοσφαιριστές,το Νίκο Γκαλιο,το Χρήστο Γκαλιο,το Νίκο Μαλαδακη,και τον Βασίλη Καζακιδη,αλλά είχε και εκτός ομάδας τον Ηλία Γκαλιο που από την αρχή της χρονιάς έκανε προσπάθειες να επανέλθει μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε.
Όλα αυτά συν την πρωτόδικη απόφαση για την τιμωρία των μείον 6 βαθμών για το περιβόητο αγώνα μέσα στα Πορόια έκαναν τους παίκτες μας για ένα διάστημα 2 μηνών να τα έχουν χαμένα κ η ομάδα μας να μην μπορεί να κερδίσει κάποια ματς που ήταν κάτι σαν πρόωρη τελική για να μπορέσουμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό.
Οι παίκτες μας όμως με την στηρίξει της διοίκησης και τον άψογο χειρισμό του προπονητή μας κατάφεραν στην συνέχεια να ανατρέψουν το κλήμα με την ομάδα μας στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να τερματίζει στην 7 θέση.
Πραγματικά μένει μια πικρία σε όλους μας για το ότι η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει κάποια σημαντικά παιχνίδια στην διάρκεια της σεζόν που θα την έβαζαν στην πρώτη 6 αδα.
Στα πλέι άουτ τώρα παίχθηκε μόλις μία αγωνιστική με την ομάδα μας να κερδίζει άνετα μέσα στην Πρώτη με 1-3.
Και η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή σε όλους μας,με την ομάδα μας να τερματίζει τελικά στην 7 θέση.
Μια χρονιά που χαρακτηρίζεται επιτυχημένη γιατί με τόσα προβλήματα η ομάδα μας μπόρεσε να παραμείνει στην επίλεκτη κατηγορία.
Σαν διοίκηση οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος με την φανέλα του Ηρακλή Αμμουδιάς,από τον τυπαρα,τον απροσπέλαστο,τον φοβερό κ τρομερό Άκη Τρουπη την ψυχή της ομάδας,μέχρι τον πιο μικρό παίκτη της ομάδας μας Θανάση Κλιματσουδα,και από τον παίκτη υπόδειγμα με τον άψογο και φανταστικό χαρακτήρα Παναγιώτη Νικακη μέχρι τον παίκτη που στην αρχή της χρονιάς η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι καθώς έχασε με άδικο τρόπο τον αγαπημένο του πατέρα και παρόλο αυτά ήταν ο παίκτης που πολλές φορές πήρε μόνος του την ομάδα κ την οδήγησε στις νίκες κ αυτός δεν είναι άλλος από τον Θανάση Βουλιο.
Τα ευχαριστώ φυσικά δεν σταματάνε εδώ,καθώς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που ήταν δίπλα μας όλη την χρονιά συμβάλλοντας οικονομικά ώστε να μπορέσει η διοίκηση να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.
Τελευταίο ευχαριστω το άφησα για το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας,μπορεί να μην ήταν πολλοί,για διάφορους λόγους κάποιοι γύρισαν την πλάτη στον Ηρακλή Αμμουδιάς,αλλά αυτοί που ερχόταν όπου κ να έπαιζε ο Ηρακλής από την μια άκρη του νόμου (Πορόια) μέχρι την αλλη (Πρώτη) του οφείλουμε πραγματικά ένα μεγάλο ένα τεράστιο ευχαριστώ.
Σαν διοίκηση να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στις ομάδες που κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές κ να αλλάξουν κατηγορία,πρώτα απ όλα στην ομάδα της πόλης μας τον Πανσερραϊκό,στην ομάδα του Εθνικού Σιδηροκάστρου,στον Κεραυνό Μεγαλοχωρίου,στο Άγιο Πνεύμα,στα Καλά Δένδρα,στον Οδυσσέα Αναγέννησης,στο Σκουτάρι και την Μονοβρυση.
Τα συγχαρητήρια μας στους ανθρώπους της ΕΠΣ Σερρών,στην επιτροπή διαιτησίας,σε όλους τους διαιτητες,και σε όλο το ιατρικό προσωπικό που βρισκόταν κάθε Σαββατοκύριακο σε κάθε γήπεδο στο νομό μας.
Καλό καλοκαίρι,καλή δύναμη σε όλους μας,και πρώτα ο Θεός και όποτε μας το επιτρέψουν να επιστρέψουμε όλοι μαζί υγιείς στα γήπεδα.
Είς τό επανιδείν……
#ΗΡΑΚΛΗΣ1952ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here