Πανσερραϊκός… επιστολή-πρόταση, στη νέα εποχή μετά την πανδημία!!!

Ο Πανσερραϊκός δεν μένει αμέτοχος στη νέα εποχή μετά την πανδημία και κάνει πρόταση προς συζήτηση με επιστολή του, στους αρμόδιους φορείς που διοικούν τον Ελληνικό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

Ο Πανσερραϊκός δεν μένει αμέτοχος στη νέα εποχή μετά την πανδημία!

Τα μέλη της Διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός με την σύμφωνη γνώμη του προεδρείου του ερασιτέχνη, προχώρησαν σε επιστολή-πρόταση, προς τους αρμόδιους φορείς, που διοικούν τον Ελληνικό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτάς, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Β. Γραμμένος, ο Πρόεδρος της Superleague κ. Μ. Λυσάνδρου και ο Πρόεδρος της Super League 2-Football League κ. Λ. Λεουτσάκος, ενημερώθηκαν σχετικά με την πρόθεση της ομάδας μας, να συζητήσει ανοιχτά, τα νέα δεδομένα στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου μετά την πανδημία του κορωνοϊού.
Όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, εφαρμόσαμε πιστά ως σύλλογος τα αναγκαία και υπεύθυνα μέτρα του Ελληνικού κράτους, αναστέλλοντας την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και των ακαδημιών μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε συνειδητά ως άνθρωποι και ως επαγγελματίες, για όσο χρειαστεί. Παράλληλα όμως, δουλέψαμε επι χάρτου, και προτείνουμε, ορισμένα μέτρα και εργαλεία για την βιωσιμότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, την επόμενη μέρα, που η χώρα μας, θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε φυσιολογικούς ρυθμούς.
Η επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, μοιάζει αβέβαιη αλλά η επιστροφή στην κανονικότητα του ποδοσφαίρου, όπως το οραματιζόμαστε, με το βλέμμα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όλες εκείνες τις συνθήκες που θα κάνουν τον κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα και να αγαπήσει ξανά το σπορ, είναι μπροστά μας και ο Πανσερραϊκός προσκαλεί άπαντες σε αυτό τον διάλογο.

“?Η ομάδα μας, μελέτησε και ετοίμασε μια πρόταση αναδιάρθρωσης, μαζί με μια σειρά εργαλείων βιώσιμης ανάπτυξης και την πρότεινε προς συζήτηση, στους αρμόδιους φορείς του Ελληνικού αθλητισμού και του ποδοσφαίρου!
❗️Σε αυτή την δύσκολη συνθήκη για όλους, αποφεύγουμε να κοινοποιήσουμε την επιστολή μας στα ΜΜΕ, έως ότου επανεκκινηθεί η ζωή στην χώρα μας. Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ διαφορετική, είμαστε εδώ όμως, για να συζητήσουμε με νέους όρους την προοπτική του ποδοσφαίρου μας!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here