Σ.Δ.Π.Ν. Σερρών… Συλλυπητήρια για τον Γιώργο Κουκουλάκη

Σύσσωμη η Σερραϊκή διαιτητική οικογένεια δια του Πρόεδρου της και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Δ.Π.Νομού Σερρών, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και οδύνη προς την οικογένεια και τους οικείους του, στην είδηση του θανάτου του Γιώργου Κουκουλάκη.
Ο εκλιπών, ήταν επί δεκαετίες διεθνής διαιτητής, καθηγητής διαιτησίας, παρατηρητής και μέλος της ΚΕΔ, ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου.

Ο Σ.Δ.Π.Νομού Σερρών εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Σύσσωμη η Σερραϊκή διαιτητική οικογένεια δια του Πρόεδρου της και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Δ.Π. Σερρών, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και οδύνη προς την οικογένεια και τους οικείους του 76χρονου πρώην διεθνή διαιτητή Γεώργιου Κουκουλάκη, για τον ξαφνικό χαμό του. Η οικογένεια της Ελληνικής Διαιτησίας είναι φτωχότερη από την απώλεια ενός ακόμη τα τελευταία χρόνια, μέλους της.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο εκλιπών ήταν επί σειράν ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, ενώ ήταν και ο πρώτος κρητικός διαιτητής που απέκτησε το σήμα της FIFA. Επίσης, ήταν καθηγητής διαιτησίας, μέλος της ΚΕΔ της ΕΠΟ επί πολλά χρόνια και πρόεδρος της ΑΤΕΔ ΟΔΠΕ. Ο παλαίμαχος  διαιτητής είχε τελειώσει τη σχολή διαιτησίας το 1964.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here