Γ’ ΕΘΝΙΚΗ… 5άρα ο Πανσερραϊκός-πρωταθλητής, 2-2 το Παραλίμνιο στην Ξάνθη!!!

Ο Πανσερραϊκός στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του, της 22ης αγωνιστικής της 1ου ομίλου της Γ΄εθνικής, διέλυσε την «Δόξα» Θεολόγου – Ποτού στην Θάσο, με 5-0 και συνεχίζει αήττητος την κούρσα του πρωταθλήματος, που πλησιάζει και μαθηματικά στην κατάκτηση του τίτλου, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Ο Πανσερραϊκός με τους Παπαβασιλείου στο 21’ και Ζέρη στο 34’ σκοράρουν και δίνουν προβάδισμα ημιχρόνου στην ομάδα τους, ενώ μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Νιγηριανός Ολαϊτάν που σκόραρε δύο φορές για τα λιοντάρια, το τελικό 0-5 έκανε ο Μασκανάκης στο 86’.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου απέσπασε θετικό αποτέλεσμα 2-2 στην Ξάνθη. H ομάδα του Παύλου Δημητρίου αντιμετώπισε τον Ορφέα Ξάνθης για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής.
Ο Απόλλων Παραλιμνίου άνοιξε το σκορ στο 13′ με κοντινό πλασέ του Καρυοφύλλη, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 1-1 στο 21′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τορομανίδη. Ο Απόλλωνας πήρε προβάδισμα στο 40′ με τον Ν’ Λουντουλού να σκοράρει σε κενή εστία για το 1-2, αλλά ο Ορφέας Ξάνθης αντέδρασε και στο 74’ έκανε το 2-2, που μετά από κόντρα στη πλάτη του Κουκουρίγκου που είχε σηκωθεί για κεφαλιά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γκαϊδατζάκη .

Προγραμματισμένο αγωνιστικό ρεπό είχε η Δόξα Κάτω Καμήλας για την 22η αγωνιστική.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 1ος όμιλος – 22η Αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ  29-02-2020   ΩΡΑ 15:00 

ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ………………..0-5                                                  Σκόρερ:21’Παπαβασιλείου,34’Ζέρης,59′,67’Ολαϊτάν,86’Μασκανάκης
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Σοϊλεμέζογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Καλί, Ψάλτης(66’ Τσάπαρης), Όμο(58’ Τριανταφύλλου), Παπαβασιλείου(60’ Διγκόζης), Πτηνόπουλος(55’ Γεωργιάδης), Ολαϊτάν, Μασκανάκης.
Διαιτητής: Ελευθεράκης ΕΠΣ Ξάνθης
Βοηθοί: Εμίν Κεχαγιά ΕΠΣ Ξάνθης, Σπάρταλης ΕΠΣ Ξάνθης
Παρατηρητής αγώνα: Ελευθέριος Καζαντζίδης ΕΠΣ Δράμας  
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ……2-2                                                Σκόρερ:21’Tορομανίδης,74’Κουκουρίγκος – 13’Καρυοφύλλης,40’Ενλουντούλου
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Ζιγκολάρι, Τορομανιδης, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Σουκρήογλου, Κουκουρίγκος, Χαλίλ Ιμπράμ, Παπαδόπουλος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γκαϊδατζάκης, Παπαδόπουλος, Τάκας, Κουζαβασίλης, Παναγιωτόπουλος, Νικολαίδης, Καρυοφύλλης, Γιαννόπουλος, Γαϊδαρτζής, Ν’ Λουντούλου, Λαδόπουλος
Διαιτητής: Πουλικίδης ΕΠΣ Δράμας  
Βοηθοί: Τσακίρης ΕΠΣ Δράμας, Οικονομίδης ΕΠΣ Δράμας  
Παρατηρητής αγώνα: Γεώργιος Ουζουνίδης ΕΠΣ Έβρου

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (22η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ    29-02-2020    ΩΡΑ  15:00 

ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ …….0-5
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ……2-2
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ ……..0-3
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ …………0-0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ – ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ …..1-3
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ ………6-1
ΡΕΠΟ: ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here