Γ’ ΕΘΝΙΚΗ…Ισόπαλο 1-1 το Σερραϊκό ντέρμπι, ευρεία εκτός έδρας νίκη της Δόξας Κάτω Καμήλας!!!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το Σερραϊκό ντέρμπι Πανσερραϊκού και Απόλλωνα Παραλιμνίου που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Ο Απόλλων Παραλιμνίου προηγήθηκε στο σκορ με τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή στο 31ο λεπτό, μετά από λάθος του Ζέρη στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα και οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν την αναμέτρηση με τον Αργεντίνο Conci Cardozo F.J. στο στο 81ο λεπτό μετά από αδράνεια της άμυνας του Απόλλωνα Παραλιμνίου.
Με στοιχεία «Άγγλου διαιτητή» ο έμπειρος ρέφερι Αγγελάκης της ΕΠΣ Μακεδονίας άφησε σε αρκετές περιπτώσεις, το σκληρό παιχνίδι των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αγωνίζονται και ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών που θα πρέπει να προστατεύονται. Για την ιστορία, ο διαιτητής σφύριξε 14 φάουλ υπέρ του Πανσερραϊκού και 7 φάουλ για το Παραλίμνιο. Κόπηκαν 313  εισιτήρια.

Την πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη της πέτυχε η Δόξα Κάτω Καμήλας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σκαρφάλωσε στη 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η νεοφώτιστη ομάδα του Μίλτου Δουλγέρη, έδειξε χαρακτήρα μέσα στην Καβάλα και με ασυναγώνιστο κουαρτέτο (Μπονέρη 35’, Κωνσταντίνου 47’, Σαρέγκου 74’, Γεράκη 82’), έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ διαλύοντας την άμυνα του Κεραυνού Πέρνης. Τα γκολ για τον κεραυνό Πέρνης πέτυχαν ο Κυριακόπουλος, στο 57′ και ο Μπαντάνης στο 61′.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 1ος όμιλος – 4η Αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ   13-10-2019   ΩΡΑ 16:00 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ……………1-1                                      Σκόρερ: 81’Κόντσι – 31’Γαϊδαρτζής
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Σοϊλεμέζογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κασμερίδης, Τριανταφύλλου (63’ Diallo), Πτηνόπουλος (63’ Πηνιώτης), Ψάλτης, Γκούρτσας, Cardozo, Obosu (46’ Τσιμίκας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Τοπάλ, Τάκας, Κούτλας, Νικολαϊδης, Τζαμπέγια (78’ Πεκρής), Λιάρας, Λάσπατζης (87’ Βασάρας), Γαϊδαρτζής, Ν Lundulu (90 Λαδόπουλος), Καριοφύλλης.
Διαιτητής: Αγγελάκης ΕΠΣ Μακεδονίας
Βοηθοί: Νταβέλας ΕΠΣ Μακεδονίας, Φράγιος ΕΠΣ Μακεδονίας
Παρατηρητής αγώνα: Ιωάννης Στρατούδης ΕΠΣ Έβρου Φώτο: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Φώτο: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥΟΙ ΣΚΟΡΕΡΦώτο: Δημήτρης Γαϊδαρτζής (Απόλλων Παραλιμνίου)Φώτο: Conci Cardozo F.J. (Πανσερραϊκός)  

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ – ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ …………..2-4                                      Σκόρερ:57’Κυριακόπουλος,61’Μπαντάνης – 35’Μπονέρης,                          47’Κωνσταντίνου,74’Σαρέγκος,82’Γεράκης
Διαιτητής: Σιαμάνης ΕΠΣ Δράμας   
Βοηθοί: Τσακίρης ΕΠΣ Δράμας, Οικονομίδης ΕΠΣ Δράμας   
Παρατηρητής αγώνα: Χρήστος Ανδρούτσος ΕΠΣ Έβρου  
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (4η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ    13-10-2019    ΩΡΑ  16:00 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ……………1-1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ – ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ ………….2-4
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ……………….1-2
ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ ……………………..1-2
ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ……..1-0
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ …………………………0-3
ΡΕΠΟ: ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 

Τους ορισμούς των διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ της Γ’ Εθνικής για την 4η  και 5η αγωνιστική για όλες τις αναμετρήσεις. Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here