Γ’ ΕΘΝΙΚΗ… Διαιτητές-Παρατηρητές 19ης Αγωνιστικής 09/02/2020!!!

Tην Κυριακή(09/02-15:00) ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας. Οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν ο Μίλτος Δουλγέρης δεν θα είναι στο «τιμόνι» της ομάδας, διότι ο μέχρι πρότινος προπονητής της Δόξας Κάτω Καμήλας Μίλτος Δουλγέρης, υπέβαλε την παραίτηση του στην διοίκηση, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, οι οποίοι τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ο Απόστολος Τζουμαλάκης της ΕΠΣ Σερρών θα διευθύνει τον αγώνα ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Θερμαϊκό, για την 23η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, με βοηθούς τον Αχιλλέα Αναστασιάδη (ΕΠΣ Σερρών) και τον Χρήστο Κρυωνά (ΕΠΣ Σερρών), την Κυριακή 09/02 και ώρα 15:00 στο Γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα «Δημήτριος Κοντικάκης».

Ο Κεφαλάς Δημήτριος της ΕΠΣ Σερρών θα διευθύνει τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Πιερικός – Καρίτσα, στo πλαίσιo της 19ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας, με βοηθούς τον Θεόδωρο Χαραλαμπόπουλο και τον Λάζαρο Μαυρίδη από την ΕΠΣ Κιλκίς. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ευστάθιος Φιρινίδης από την ΕΠΣ Πιερίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 09/02 και ώρα 15:00 στο γήπεδο “Α’ ΔΑΚ Κατερίνης”.

Παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Νέστος Χρυσούπολης – Κεραυνός Πέρνης για την 19η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ορίστηκε ο Χρήστος Ιωαννίδης της ΕΠΣ Σερρών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 09/02 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Χρυσούπολης.

Για την 19η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας, ο Σερραίος παρατηρητής διαιτησίας Συμεών Τσεσμετζής ορίστηκε στον αγώνα Αετός Ορφανού – Πανδραμαϊκός, για να αξιολογήσει τον διαιτητή και τους βοηθούς της αναμέτρησης, την Κυριακή 09/02/2020  και ώρα 15:00 στο Δημοτικό γήπεδο του Οφρυνίου.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 1ος όμιλος – ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 19ης Αγωνιστικής

ΚΥΡΙΑΚΗ  09-02-2019   ΩΡΑ 15:00 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Διαιτητής: Μπούτσικος ΕΠΣ Μακεδονίας
βοηθοί: Χατζηβασιλείου ΕΠΣ Μακεδονίας, Παπαδόπουλος ΕΠΣ Μακεδονίας
Παρατηρητής αγώνα: Ελευθέριος Καζαντζίδης ΕΠΣ Δράμας  
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ  – ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ
Διαιτητής: Παραδεισόπουλος ΕΠΣ Πιερίας
βοηθοί: Καλορογιάννης ΕΠΣ Πιερίας, Τσικλητάρη ΕΠΣ Πιερίας
Παρατηρητής αγώνα: Βασίλειος Σταμούλης ΕΠΣ Μακεδονίας
ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ
Διαιτητής: Γκαϊτατζής ΕΠΣ Δράμας
βοηθοί: Ραβίκαλης ΕΠΣ Δράμας, Κοτανίδου ΕΠΣ Δράμας
Παρατηρητής αγώνα: Κιγιτζη Ενγκιν ΕΠΣ Ξάνθης 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

1ος όμιλος (19η αγωνιστική)

ΚΥΡΙΑΚΗ    09-02-2019    ΩΡΑ  15:00 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ
ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ
ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ
ΡΕΠΟ: ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ

Τους ορισμούς των διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ της Γ’ Εθνικής για την 19η και 23η αγωνιστική για όλες τις αναμετρήσεις. Μπορείτε να δείτε  ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here