Πανσερραϊκός… Νίκος Νεντίδης ο νέος προπονητής των Λιονταριών.!!!

Στα  έμπειρα «μάτια» του 53χρονου(Γενν.07/06/1966) Νίκου Νεντίδη ποντάρει ο Πανσερραϊκός, που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία και θα είναι ο νέος προπονητής των Λιονταριών.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Νίκο Νεντίδη, για τα επόμενα 3 χρόνια. Ευχόμαστε στο νέο τεχνικό του συλλόγου μας, να έχει μόνο επιτυχίες στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Ευελπιστούμε, η εμπειρία και οι γνώσεις του νέου προπονητή μας, σε συνδυασμό με την ταύτιση φιλοσοφίας, που έχουμε για τον αθλητισμό, να οδηγήσει την ομάδα μας, εκεί που της αξίζει. Ξανά, στα υψηλότερα στρώματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μίνι βιογραφικό:
Ο Νίκος Νεντίδης, είναι γεννημένος στην Θεσσαλονίκη το 1966. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα απο τον ΠΑΟ Κουφαλίων, ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ολυμπιακό, Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα και Ναυπακτιακό Αστέρα. Ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού διατέλεσε προπονητής της Κ17 και εν συνεχεία ήταν μέλος στο τμήμα scouting, με προπονητή, τον Ισπανό Ερνέστο Βαλβέρδε. Ως βοηθός προπονητή, έχει συνυπάρξει με τους Όλεγκ Προτάσοφ στον Ηρακλή, Μπόζινταρ Μπαντοβιτς στην Κέρκυρα και Ραζβαν Λουτσέσκου στη Ξάνθη, ενώ έχει αναλάβει ως πρώτος προπονητής στον ΠΑΟ Κουφαλίων, στον Καμπανιακό, στον ΑΟ Χανίων, στον Εθνικό Πειραιώς, στον Αγροτικό Αστέρα και στην Ξάνθη, όπου είχε αρκετές αρμοδιότητες, σε διαφορές επιτελικές θέσεις για αρκετά χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here