Γ’ ΕΘΝΙΚΗ… η Δόξα Κάτω Καμήλας Δήλωσε «παρών»!!!

Σε ένα αρκετά καλό ματς με τη κάθε ομάδα να έχει δικό της ένα ημίχρονο, η Δόξα Κάτω Καμήλας ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου Σερραϊκού ντέρμπι του 2020, της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα του Μίλτου Δουλγέρη επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου μέσα στο παγωμένο Δημοτικό Γήπεδο του Παραλιμνίου-Δήλωσε παρών-και αγκάλιασε την 4η θέση της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι στο  Παραλίμνιο ήταν αρκετά καλό με δύο πανέμορφα γκολ και δύο δοκάρια εκατέρωθεν για τις δυο ομάδες αλλά και μια απώλεια για την ομάδα του Παύλου Δημητρίου καθώς ο Γιαννόπουλος είδε και δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 82ο λεπτό, κάτι που σήμανε και την αποβολή του, με το Παραλίμνιο να συνεχίζει το ματς με δέκα παίκτες.
Η Δόξα Κάτω Καμήλας  άνοιξε το σκορ στο 45ο λεπτό με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Παπαδόπουλου ενώ στο 70ο λεπτό με εκπληκτικό σουτ ο Μπονέρης πέτυχε το 2-0 που το αφιέρωσε στον πρόεδρο του Μιχάλη Μιντζιρίκη. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Μπίλης με δυνατό σουτ  βρήκε το αριστερό δοκάρι του Ευάγγελου Παπαδόπουλο.
Την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο είχε η ομάδα του Παραλιμνίου που ήταν και καλύτερη, καθώς μετά από ωραία σέντρα του Γκάελ Ν’ Λουντούλου από τα δεξιά, ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής μέσα από την μικρή περιοχή έπιασε κεφαλιά απέκρουσε με τα άκρο-δάχτυλα ο Νεόφυτος Σαββίδης και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, στο 20ο λεπτό.
Τελικό αποτέλεσμα Απόλλων Παραλιμνίου-Δόξα Κάτω Καμήλας 0-2, στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Διαιτητής ήταν ο Κατσίνης με βοηθούς τον Ζαχαριά και Πετσινάκη της ΕΠΣ Καβάλας.ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Παπαδόπουλος Ε., Τοπάλ, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Κούτλας, Τζαμπέγια (65΄ Πεκρής), Νικολαϊδης(46΄Λιάρας), Γιαννόπουλος, Γαϊδαρτζής, Ν’ Λουντούλου, Καρυοφύλλης (86΄ Ντάριο).ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ: Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκκας, Ζάντσιος, Μπίλης (89΄ Σαρέγκος), Μπονέρης (86΄ Αηδονίδης), Κεχαγιάς, Κωνσταντίνου (75΄ Γεράκης), Μίνγκα (92΄Τσουλλχάι), Παπαδόπουλος.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 1ος όμιλος – 14η Αγωνιστική

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

ΣΑΒΒΑΤΟ   04-01-2020    ΩΡΑ  15:00 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ……2-0
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ………..2-1

ΚΥΡΙΑΚΗ    05-01-2020   ΩΡΑ  15:00 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ…0-2
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ………………….2-1
ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ…..1-0
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ………….1-1 
ΡΕΠΟ: ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ 2019-2020
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ 2019-2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here