Γ’ ΕΘΝΙΚΗ… Μπήκε με το δεξί ο Πανσερραϊκός 2-0 τον Ηρακλή Νέου Ζυγού!!!

Αποφασισμένος να πάρει το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι ο Πανσερραϊκός που συνεχίζει αήττητος την πορεία του, για την κατάκτηση του τίτλου.
Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη καθάρισε και τον Ηρακλή Νέου Ζυγού, με δύο γκολ του Δημήτρη Γκούρτσα  στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.
Τα «λιοντάρια» έδειξαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά πως ήταν αποφασισμένα για τη νίκη, και παίζοντας από τα πλάγια ήρθαν και τα δύο γκολ. Το πρώτο  στο 25′ όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε το χέρι του Κιομουρτζή μέσα στην περιοχή. Ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι, παράβαση που ανέλαβε να εκτέλεσει ο Γκούρτσας στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Μάμας για το 1-0.
Το 2-0 έγινε στο  60’ όταν μετά από χαμένη μπαλιά που κέρδισε ο Conci από έξω δεξιά τροφοδότησε μέσα στην περιοχή τον Παπαβασιλείου και αυτός με την σειρά του τον Γκούρτσα που πλάσαρε εύκολα στην δεξιά γωνία του Μάμας.
Αρκετές απουσίες είχε ο Πανσερραϊκός(Πτηνόπουλος, Σοϊλεμέζογλου, Γεωργιαδης Ζέρης,Ολαϊτάν).
Κόπηκαν 100 εισιτήρια.
Την ερχόμενη Κυριακή 12 Ιανουαρίου ο Πανσερραϊκός έχει δύσκολη αποστολή στη Δράμα,  στο εκτός έδρας ματς με τον Πανδραμαϊκό.ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚOΣ: Τεντζέρης, Καλί, Αποστολόπουλος, Γιανναράκης,Κασμερίδης,Πολύζος(81’ Τριανταφύλλου), Ψάλτης,Τσιμίκας(75’ Μπάρδας),Diallo(60’Παπαβασιλείου)Conci(85’ Κιουτσεκτσίδης),ΓκούρτσαςΗΡΑΚΛHΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟY: Μάμας, Τενεκές, Τιφτίκης, Κριεζής, Κιομουρτζής, Πανέρης, Βαφειάδης, Παπαδόπουλος, Πανταζίδης, Δημητριάδης, ΜολώνηςΔιαιτητής ήταν ο Σιουμπαρας με βοηθούς τον Χασιώτη και Παστιάδη από την ΕΠΣ Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here