EΠΣ Σερρών…Με Επιτυχία Το Σεμινάριο Αντιμετώπισης Τραυματία Αθλητή!!!

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο αντιμετώπισης τραυματία αθλητή που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ.Σερρών σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλητιάτρων(European College of Sport and Exercise Physians) την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στον χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών.

Αναλυτικά:

Με ιδιαίτερη οργανωτική και εκπαιδευτική επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο αντιμετώπισης τραυματία αθλητή που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ.Σερρών σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλητιάτρων(European College of Sport and Exercise Physians) την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στον χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών.
Οι συμμετέχοντες, η πλειοψηφία των οποίων απαρτίζει ήδη το Μητρώο Ασκούντων Ιατρική Μέριμνα στους αγώνες των διοργανώσεων της Ε.Π.Σ.Σερρών, εκπαιδεύτηκαν στην άμεση επέμβαση και στην αντιμετώπιση άμεσα και κυρίως αποτελεσματικά στον χώρο των γηπέδων κάθε πιθανού ατυχήματος και τραυματισμού, από την εκπαιδευτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητιάτρων, λαμβάνοντας την σχετική πιστοποίηση S.O.F.T.E(Sports On Field Trauma Emergency).
Η Ε.Π.Σ.Σερρών θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Διευθυντή του 8ου Δημοτικού Σχολείου Δημήτρη Χατζηαγοράκη και τον Σύλλογο Διδασκόντων για την παραχώρηση των χώρων όπου και έγινε το σεμινάριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here