Μ.Γ.Σ. Νέος Πυθαγόρας Καλών Δένδρων… Ανακοινώνει δύο μεγάλα ονόματα, Μουσικάκη και Γαλακτερό!!!

Κώστας Μουσικάκης και Μιχάλης Γαλακτερός δύο σπουδαία ονόματα του Σερραϊκού ποδοσφαίρου που έμειναν ελεύθεροι από την Δόξα Κάτω Καμήλας ξεκινούν νέο σταθμό στην καριέρα τους και θα αγωνίζονται στο Νέο Πυθαγόρα Καλών Δένδρων. Το καλοκαίρι αναμένεται  να είναι “καυτό” για τον Πυθαγόρα Καλών Δένδρων καθώς τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλα μεγάλα ονόματα στην κλάση του Μουσικάκη και του Γαλακτερού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Νέο Πυθαγόρα Καλών Δένδρων:

Μ.Γ.Σ Νέος Πυθαγόρας Καλών Δένδρων.
Όπως σας υποσχεθήκαμε θα ξεκινήσουμε τις «ΒΟΜΒΕΣ» τα λόγια είναι περιττά και δεν χρειάζονται σχόλια για τους δύο κυρίους, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τους :
Κώστας Μουσικάκης & Μιχάλης Γαλακτερός‼ κυρίες και κύριοι. Ένα δίδυμο μεγάλων επιτυχιών από αυτή την σεζόν θα αγωνίζεται στην ομάδα μας.
Είπαμε θα φτάσουμε την ομάδας μας εκεί που της αξίζει και δεν σταματάμε πουθενά. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και άλλα μεγάλα ονόματα στην κλάση του Κώστα και του Μιχάλη. Από όλους εμάς να τους ευχηθούμε μια υγιή και δημιουργική ποδοσφαιρική αλλά και προσωπική χρονιά με πολλές επιτυχίες!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here