EΠΣ Σερρών…Επτά νέες ομάδες στην Β’ Κατηγορία!!!

Επτά νέες ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών μετά την παράταση στην προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα πού έδωσε η διοργανώτρια Αρχή.
Οι επτά «καινούριες» ομάδες είναι ο Νέος Πυθαγόρας Καλών Δένδρων, ο Ορφέας Μητρουσίου, ο Ηρακλής Μονόβρυσης, η Αναγέννηση, η Θύελλα Σερρών, η Ηράκλεια και το Στρυμονικό.
Αλλά επειδή κάθε πρωτάθλημα έχει δύο όψεις, εκτός από την προσχώρησή των νέων ομάδων, αποχώρησαν και δεν θα αγωνίζονται, οι ομάδες της Καρπερής, του Χαροπού, του Αγκίστρου και της Παλαιοκώμης.
Πρεμιέρα με νέο όνομα στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών θα κάνει η ομάδα του Σκουτάρεως που θα ονομάζεται Ελπίς Σκουτάρεως 2019.
Συνολικά 18 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Πλέον, περιμένουμε την συνεδρίαση της επιτροπής του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών που θα οριστικοποιήσει τους δύο ομίλους για την νέα σεζόν. Αρχικά θα πάει πίσω στο χρόνο και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου.

ΟΙ 18 ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ:

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ 2019
ΝΕΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΚΑΛΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ
ΟΡΦΕΑΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΝΟΒΡΥΣΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΘΥΕΛΛΑ ΣΕΡΡΩΝ
ΗΡΑΚΛΕΙΑ
ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΌ
ΚΟΡΜΙΣΤΑ
ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΣ 2000
ΙΩΝΙΚΟΣ
ΟΙΝΟΥΣΙΑΚΟΣ
ΨΥΧΙΚΟ
ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ
ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ
ΒΥΡΩΝΕΙΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here