Χρήστος Λουπάτατζης… Ευχαρίστησε τους πάντες ο πρόεδρος της Δόξας Νέου Σκοπού!!!

Μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Δόξας Νέου Σκοπού και την επίτευξη της παραμονής στην επίλεκτη κατηγορία, ο Πρόεδρος της ομάδος Χρήστος Λουπάτατζης μέσω του λογαριασμού του στα social media, ευχαρίστησε τους Παράγοντες, Προπονητές, Ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα τον Φίλαθλο κόσμο της ομάδας που έδειξε πόσο καθοριστικός παράγοντας ήταν σε όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος.

H σχετική ανακοίνωση:

Προσπαθω να αποτυπώσω όλα όσα σκέφτομαι,όλα οσα νιώθω,μου έρχονται στο μυαλό τόσες στιγμές,έντονες και όμορφες,στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στην ψυχή μου.Ειναι πολύ δύσκολο να μεταφέρω εικόνες τόσων χρόνων σε λίγες γραμμές.
Όταν ασχολείσαι με κάτι που αγαπάς πολύ στο τέλος γίνεται κομμάτι της ψυχής σου,και η ΔΟΞΑ για μένα πάντα θα αποτελεί σημείο αναφοράς ,σημείο συνάντησης..
Περάσαμε έξι υπέροχα χρόνια όλοι μαζι Κώστα Γκαβανοζη,Κώστα ισπυροπουλε,Γιαννάκη Στανιτσοπουλε,Νίκο Δούμα,Τάσο Γκαβανοζη,Λευτέρη Σοφιτση,Δάκη,Λιθοπουλε,Φίλιππε κοτσανιδη,Γιωργο Σκαρλάτο ,Στέλιο Καράκωστα,Χρήστο θεοχαρη,Πανό Θεοχαρη,αγαπημένε Κλαους,καταφέραμε και πετύχαμε τόσα πολλά όλοι μαζι ενωμένοι σαν μια οικογένεια.
Σας ευχαριστώ που Ήμασταν μαζι όλα αυτά τα χρόνια ,σας ευχαριστώ που ήσασταν πάντα δίπλα μου ακούραστοι,μέχρι και την τελευταία μέρα.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους επώνυμους και ανώνυμους που πίστεψαν στο όραμα μας και επένδυσαν σε αυτό.
Ευχαριστώ τους προπονητές που με ανέχτηκαν και συνεργαστήκαμε άψογα όλα αυτά τα χρόνια Κώστα κομνιδη,Λεωνιδα Μεταλιδη ,Γιώργο Σωτηρίου ,τον υπεύθυνο Ακαδημίας βαλαντη καρυδακο.
Εύχαριστω όλους τους ποδοσφαιριστές που τίμησαν την ιστορική φανέλα της ομάδα μας και μάς βοήθησαν να πετύχουμε τους στόχους μας όλα αυτά τα χρόνια..
Ευχαριστώ την διοίκηση της ΕΠΣΣερρων,την επιτροπή διαιτησιας,τα social media,-τον δήμαρχο Δημήτρη Νότα, τον γιατρό της ομάδας Βασίλη Κετσετζη για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε.
Άφησα για το τέλος τον υπέροχο
κόσμο μας που από την πρώτη μέρα ήταν μαζι μας , στήριξε την προσπάθεια μας και είμαι σιγουρος ότι θα συνεχίσει να το κάνει.
Σας ευχαριστώ που ήσασταν πάντα δίπλα μας σαυτο το ομορφο ταξίδι.
Να θυμάστε ότι η ΔΟΞΑ με τον κόσμο δίπλα της έχει παρον και μέλλον!!
Δεν θα απόχαιρετησω , άλλωστε δεν θα μπορούσα να το κάνω..
Θα παραμείνω πιστός στρατιώτης και πάντα δίπλα στην ομάδα..
Όλοι μαζι και πρώτος από όλους εγώ θα πρέπει να στηρίξουμε τη νέα προσπαθεία που θα ξεκινήσει με οποία μορφή και αν είναι αυτή,Και πάνω από όλα οφείλουμε να διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού την Ακαδημία μας που με τόσο κόπο χτίστηκε ..

Το οφείλουμε στα παιδιά μας..
Στην ιστορία μας..
Στη ΔΟΞΑ μας..
Σας ευχαριστώ για όλα
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΠΑΤΑΤΖΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here