Δόξα Λιθοτόπου… Δυναμική παρουσία αρχίζει να δείχνει η ομάδα!!!

Δυναμική παρουσία αρχίζει να δείχνει η ομάδα της Δόξας Λιθοτόπου,  μετά την ανακοίνωση συνεργασίας με τον προπονητή Λεωνίδα Υφαντίδη, προχωρά  στον σχεδιασμό  της ομάδας για τη νέα χρονιά που θα είναι στα σαλόνια της Επίλεκτης κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών. Ενισχύει το ρόστερ της ομάδας από μικρά διαμάντια μέχρι μεγάλους αστέρες του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις της Δόξας Λιθοτόπου:

«Μετά το μεγάλο μπαμ που αφορά την συνεργασία της ομάδας μας, με τον προπονητή Λεωνίδα Υφαντίδη, η διοίκηση, είναι σε θέση, να ενημερώσει πως ξεκίνησε ήδη ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Σε πρώτη φάση, ανανέωσαν ΟΛΑ τα παιδιά του χωριού, Γιάννης Κοτσακιαχίδης, Μάνος Ιακωβίδης, Περιλής Καραγιάννης, Σάββας Ελευθεριάδης, Νίκος Ελευθεριάδης, Αλέξης Δημητρίου, Δήμος Γρούλιος, Σάββας Σιδηρόπουλος, Γιάννης Αποστολίδης, αλλά και ο Γιάννης Καλαϊτζίδης… Σειρά θα πάρουν οι επιστροφές….Η απάντησή μας, θα είναι…κάθε μέρα κι ένα μπαμ….».

Με Γιώργο Αναγνωστάκη!

«Ανανέωσε και ο Γιώργος Αναγνωστάκης.
Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού και πρωταθλητής Ελλάδας με την Μικτή μας, ανανέωσε με την ομάδα μας. Του ευχόμαστε καλή επιστροφή και να είναι έτοιμος για μεγάλες πτήσεις με την ομάδα μας !!!!»

Με Γιώργο Ζυγκερίδη!

«Η σημαία της ομάδας μας, επέστρεψε στον ιστό της.
Με χαρά, συγκίνηση, αλλά και μεγάλη ικανοποίηση, ενημερώνουμε, πως ένα ακόμα παιδί δικό μας, επέστρεψε στην βάση του. Ο λόγος για τον Γιώργο Ζυγκερίδη, που επιστρέφει δριμύτερος, για να ενισχύσει την ομάδα μας στην μεγάλη προσπάθεια για να πρωταγωνιστήσει και πάλι…
Ερρίκο, καλώς ήρθες στο σπίτι σου !!!!».

Με Ανέστη Σαββίδη!

«Μπαμ σας υποσχεθήκαμε. Μπαμ, σας παρουσιάζουμε..
Ο Ανέστης Σαββίδης, επέστρεψε στην ομάδα μας. Ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής, αναμένεται και φέτος να καταπιεί πολλά χιλιόμετρα. Ο Μόντριτς, έφτασεεεεεεεεεεεεεεεεε. Τα άλλα, εντός αγωνιστικού χώρου…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here