ΜΙΚΤH Κ-16 ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ…Ήταν άτυχη, αποκλείστηκε στα πέναλτι!!!

Η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Σερρών  ήταν άτυχη και γνώρισε την ήττα στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι(4-2, 0-0 η κανονική διάρκεια) από την Ε.Π.Σ.Ηρακλείου,  στον ημιτελικό του Final Four, στο Πανθεσσαλικο Στάδιο του Βόλου εκπροσωπώντας επάξια το Σερραϊκό ποδόσφαιρο και έτσι πήρε το εισιτήριο για τον Μικρό Τελικό του Final Four, εκεί όπου το Σάββατο(4/5-13:00) στο γήπεδο της Νεάπολης κόντρα στην Ε.Π.Σ.Αχαΐας θα διεκδικήσει την 3η θέση στην Ελλάδα.
Το 0-0 δεν άλλαξε στο 80 λεπτά της διάρκειας του παιχνιδιού και στη διαδικασία των πέναλτι η εξέλιξη ήταν ως εξής:
(Ηράκλειο) Ζηδιανάκης 1-0
(Σέρρες) Τριανταφύλλου άουτ
(Ηράκλειο) Βασιλάκης άουτ
(Σέρρες) Γκουτίδης απόκρουση Ψιμόπουλου
(Ηράκλειο) Ματαλλιωτάκης 2-0
(Σέρρες) Τσιφούτης 2-1
(Ηράκλειο) Ψιμόπουλος 3-1
(Σέρρες) Μασκανάκης 3-2
(Ηράκλειο) Τσαμαντιώτης 4-2
ΜΙΚΤΗ Κ-16 ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ: Κουγιουμτζόπουλος, Φάκης, Βεντούζης (80′ Ζαγγελίδης), Αδαμίδης, Κρουστάλλης, Πούλιος (76′ Καρατλίδης), Νταλίπ (76′ Τσιφούτης), Τριανταφύλλου, Σοφιανός (52′ Ζιάκας), Γκουτίδης, Αρναούτογλου (52′ Μασκανάκης).
ΜΙΚΤΗ Κ-16  ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Ψιμόπουλος, Μαρκατάτος, Κόκας, Γωνιωτάκης, Ματαλιωτάκης, Βασιλάκης, Λιανέρης, Τσακόνι, Αναστασιάδης (63′ Τσαμαντιώτης), Ζηδιανάκης, Θεοδωράκης (73′ Ανδρουλάκης).
Διαιτητής: Δημήτριος Θεοχάρης ΕΠΣ Θεσσαλίας                                                       
Bοηθοί: Παναγιώτης Σακκάς ΕΠΣ Θεσσαλίας, Δημήτριος Σακκάς ΕΠΣ Θεσσαλίας 
Tον ημιτελικό στο Πανθεσσαλικό παρακολούθησε o άμεσος συνεργάτης του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, Άγγελος Μπασινάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here