Πανσερραϊκός… από Δευτέρα ξεκινάει ο σχεδιασμός της ομάδας!!!

Ο Πανσερραϊκός έχει τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με μια σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής τερματίζοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας και κατακτώντας κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών. Οι παίκτες του επέστρεψαν στις προπονήσεις μέχρι να χαιρετήσουν την Κυριακή, λέγοντας «καλό καλοκαίρι».
Η διοίκηση θα  μιλήσει με όλους τους παίκτες προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον τους στην ομάδα που από την επόμενη Δευτέρα αρχίζει και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν για την ομάδα του Πανσερραϊκού.

Η σχετική ανακοίνωση:

Μετά την άδεια για τις ημέρες του Πάσχα και την Πρωτομαγιά, οι παίκτες του Πανσερραϊκού μας επέστρεψαν στις προπονήσεις, υπό τις οδηγίες, του τεχνικού επιτελείου, μέχρι και το Σάββατο. Η εντολή που υπάρχει από την διοίκηση, είναι η ομάδα να συνεχίσει να προπονείται, κανονικά και τις επόμενες ημέρες, μέχρι να χαιρετήσουν την Κυριακή, λέγοντας «καλό καλοκαίρι».
Άπαντες θα περάσουν από τα γραφεία του συλλόγου, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον τους στην ομάδα από την επόμενη Δευτέρα, που αρχίζει και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, που θέλει τα «λιοντάρια», να πρωταγωνιστούν, σε κάθε διοργάνωση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here