Την Τετάρτη 3 Μαΐου στο γήπεδο Ομόνοιας Α΄ το 3o ματς των pley off ανάμεσα σε Εθνικό Σιδηροκάστρου και Καλά Δένδρα!!!

Το 3o ματς ανάμεσα στα Καλά Δένδρα με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, που ήρθαν ισόπαλοι στα μεταξύ τους ματς της δεύτερης φάσης των play off(2-2 και 1-1), θα λύσουν τις διαφορές τους σε τρίτο ματς, που θα γίνει την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 και ώρα 17:00 στο γήπεδο ΟΜΟΝΟΙΑΣ Α΄, όπως ανακοίνωσε η  διοργανώτρια αρχή.

Αναλυτικά

Μετά από συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ ανακοινώνονται τα παρακάτω:

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Β’ Φάσης των play offs της Α’ Κατηγορίας Macron για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Ε.Π.Σ. Σερρών, η ομάδα του σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ», προκρίθηκε στον τελικό αγώνα.

Δεν προκρίθηκε, λόγω ισοβαθμίας, ομάδα από τον αγώνα «ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ- ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ» και ο νικητής θα αναδειχθεί σε τρίτο αγώνα, σε ουδέτερο γήπεδο, ακόμη και με τη χρήση της διαδικασίας παράτασης ή πέναλτι.
Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθληματος της Ε.Π.Σ. Σερρών, ο αγώνας αυτός ορίσθηκε να διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 και ώρα 17.00 στο γήπεδο ΟΜΟΝΟΙΑΣ Α΄, εξαιτίας των αντικειμενικών συνθηκών του προγραμματισμού των αγώνων του Πανσερραϊκού και της διαθεσιμότητας του Δημοτικού Γηπέδου. Η κλήρωση για την ανάδειξη του σωματείου που θα είναι τυπικά γηπεδούχο, θα διεξαχθεί την Τρίτη 2 Μαΐου και ώρα 11.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Σ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς τα έσοδα και έξοδα του αγώνα αναλογούν εξίσου στα διαγωνιζόμενα σωματεία.
Ο Τελικός Αγώνας των play offs της Α’ Κατηγορίας Macron, θα διεξαχθεί, για τους ίδιους αντικειμενικούς λόγους, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, όπως η προκήρυξη προβλέπει. Η κλήρωση για το τυπικά γηπεδούχο σωματείο θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023 και ώρα 12.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here