ΜΙΚΤH Κ-16 ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ…αύριο ξεκινά το ταξίδι για τον τίτλο!!!

Αναχωρεί αύριο Τρίτη 30 Απριλίου η Μικτή Κ-16 της ΕΠΣ Σερρών με προορισμό τον Βόλο, όπου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ηρακλείου για το Final-4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Με στόχο να γράψει άλλη μία επιτυχημένη σελίδα για το Σερραϊκό ποδόσφαιρο, η Μικτή Κ-16 της ΕΠΣ Σερρών θα αντιμετωπίσει στον ένα ημιτελικό την ΕΠΣ Ηρακλείου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Τετάρτη 1 Μαΐου στις 13:00 θα αντιμετωπίσει στον ένα ημιτελικό την ΕΠΣ Ηρακλείου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ενώ ο άλλος ημιτελικός είναι μεταξύ Χανίων-Αχαΐας. Το Σάββατο 4 Μαΐου θα γίνει αρχικά ο μικρός τελικός (13:00) στο γήπεδο Νεάπολης και στις 19:00 στο Πανθεσσαλικό ο τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας.
Ο Ενωσιακός προπονητής της Ε.Π.Σ.Σερρών  Αθανάσιος Τερζής ανακοίνωσε την αποστολή της Μικτής ομάδας Κ16, εκεί όπου το διάστημα 1-4 Μαϊου θα διεξαχθεί η Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, με στόχο να ξαναφέρει η Μικτή Κ-16 της ΕΠΣ Σερρών το τρόπαιο στις Σέρρες, όπως είχε κάνει και το 2017.

Η αποστολή της Κ16  αποτελείται από τους:
Αδαμίδης Απόστολος, Αρναούτογλου Αθανάσιος, Ζιάκκας Αντώνιος, Τσιφούτης Νικόλαος, Κρουστάλης Γιώργος, Γκουτίδης Αθανάσιος, Νταλίπ Μαδή, Φάκης Θωμάς, Τριανταφύλλου Αθανάσιος, Θεοχαρίδης Διαμαντής, Πούλιος Αλέξανδρος, Ζαγγελίδης Στέφανος, Καναπίτσας Απόλλων, Κουγιουμτζόπουλος Απόστολος, Καρατλίδης Κων/νος, Σοφιανός Μάριος, Βεντούζης Χαράλαμπος, Μασκανάκης Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here