ΕΠΣ Σερρών: Η αποστολή των Μικτών Ομάδων Κ-15 και Κ-17, ενόψει του αγώνα για την 3η αγωνιστική στην Δράμα!!!

Από την Ε.Π.Σ.Σερρών και τον Ενωσιακό προπονητή κ.Κεχλιμπάρη Γεώργιο, ανακοινώνεται η αποστολή των Μικτών Ομάδων Κ-15 και Κ-17, ενόψει του αγώνα που ακολουθεί για την 3η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στην Δράμα την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, με την Κ-15 να αγωνίζεται στις 12:00 και την Κ-17 στις 14:30 στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Δράμας.
Σε περίπτωση απουσίας να γίνει άμεσα επικοινωνία με τον προπονητή κ.Γιώργο Κεχλιμπάρη.
Οι ποδοσφαιριστές να φέρουν μαζί τους και κανονικά ρούχα, καθώς μετά την επιστροφή της αποστολής θα αφήσουν τη φόρμα αποστολής στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Σ.
Ώρα συγκέντρωσης αποστολής την Τετάρτη 16/02 στις 08:45 στις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Σερρών. Παρακαλούνται οι ποδοσφαιριστές να φέρουν μαζί μάσκα για χρήση εντός του λεωφορείου.
Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να προσκομίσουν εφόσον δεν το έχουν κανει:
1)Κάρτα Υγείας(ανανεωμένη σε περίπτωση νόσησης) 2)Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης 3) Βεβαίωση αρνητικού Rapid Test
ΠΡΟΣΟΧΗ! Λόγω των νέων μέτρων που ισχύουν από τη Δευτέρα 07/02, όσοι δεν έχουν πραγματοποιήσει 3η δόση και έχει παρέλθει εξάμηνο από την 2η δόση, θεωρούνται ανεμβολίαστοι, οπότε για την συμμετοχή τους στον αγώνα θα πρέπει να πραγματοποιήσουν Rapid Test.
Αναλυτικά η αποστολή:
Κ-15: Αναστασιάδης, Άτσαλος, Αρναουτάκης, Βατμανίδης, Γλένης, Καμήλαλης, Χατζηβασιλείου, Καραμπέτσιος, Καραμπατζάκης, Μήτρου, Μπήδιος, Μπλατσιώτης, Πασχαλίδης, Πούγκας, Σαμαράς, Σπανίδης, Φούρλιος, Χαραλαμπίδης, Κεβανι, Κατιακος

Κ-17: Αϊβατζίδης, Γκουτίδης, Δημητρίου,  Αραμπατζής, Καρδαράς, Καρακούτης, Κελλίδης, Κεραμιδάς, Κόκκινος, Κωνσταντινίδης Διαμαντής, Μαδένης, Μπαλμαδάκης, Μπομπότας, Πάνος, Παπακωνσταντίνου, Σίκαλος Χρήστος, Τζιάνης, Χάβος, Μισας, Θεογιαννης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here