ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ… Οδυνηρή ήττα……!!!

Ο Πανσερραϊκός χωρίς να έχει αποφασιστικότητα και θέληση, ηττήθηκε από την ΑΕ Καλαμπακίου με 1-0 με εύστοχο πλασέ του Τζιβανάκη στο 71’ και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την προνομιούχο δυάδα της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.
Θετικό το ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕ Καλαμπακίου του Σπύρου Φιλίππου, πρώην προπονητή της Γυναικείας ομάδας Αμαζόνες Δράμας.
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ (Σ. Φιλίππου): Κελεντζής, Κασαπίδης, Θεοδοσιάδης, Κισίδης, Γκλόκερι, Βασιλειάδης, Τσερκέζος (87’ Καλαϊτζίδης), Μαυροβασίλης, Σαββίδης (46’ Παυλίδης), Κωνσταντινίδης (87’ Μίτρε), Στάικος (61’ Τζιβανάκης)
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Η. Εγγονίδης): Στεφανίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Ιβαντζίκης, Κούτλας (75’ Ν. Παπαδόπουλος), Πούφλης (55’ Πέτρου), Κονταξής, Ζιώγας, Κεχαγιάς (71’ Βλαχόπουλος), Γκούρτσας, Ομπόσου

«Οδυνηρή ήττα…»
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας μας Ηλίας Εγγονίδης, έκανε λόγω για «οδυνηρή ήττα» τονίζοντας πως οι γηπεδούχοι είχαν το στοιχείο που δεν είχε ο Πανσερραϊκός, το πάθος! Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Σερραίος τεχνικός είπε ότι «δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για προετοιμασία λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τη σημερινή μας εμφάνιση. Είχαμε μια άστοχη υπεροχή, χωρίς τελειώματα».
Από την άλλη μεριά ο τεχνικός του Καλαμπακίου, Σπύρος Φιλίππου ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας μίλησε για «ιστορική νίκη» καθώς «δεν κερδίζεις κάθε μέρα μια ομάδα σαν τον Πανσερραϊκό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here