Κύπελλο Ελλάδος…με πολλές απουσίες ηττήθηκε ο Απόλλων Παραλιμνίου με 5-0!!!

Ο Απόλλων Παραλιμνίου με πολλές και σημαντικές απουσίες (Γουναρίδης, Μερεσιώτης, Τάκας,Μουτεσίδης, Μπονέρης, Λαζαρίδης, Μεταλλίδης) ηττήθηκε εύκολα από τον  Απόλλωνα Σμύρνης με 5-0 στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.
Τα τρία τέρματα σημείωσε ο Βραζιλιάνος, Τόμας Μπεντινέλι. Το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή στο 19′, το 2-0 από το σημείο του πέναλτι στο 49′ (το κέρδισε ο ίδιος στο 48′ από μαρκάρισμα του Δ. Τριανταφύλλου),το τρίτο του γκολ το πέτυχε στο στο 67′  με εύστοχο πλασέ.
Τα άλλα δύο τέρματα για την “Ελαφρά Ταξιαρχία” πέτυχαν, ο Ζοάο Πέδρο στο 57′ με δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή το οποίο βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και ακολούθως στα δίχτυα και στο στο 73′ ο 19χρονος Κοντογιαννόπουλος. Τελικό αποτέλεσμα ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 5-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Βάσιτς, Βάρκας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Ρώσση, Γκονσάλες, Πέδρο, Μπεντινέλι (68′ Κοντογιαννόπουλος), Ντεφεδερίκο (74′ Χιλάλ Ελ Χέλβε), Ναδάλες, Γκαρός (61′ Μάντζιος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης,Τριανταφύλλου  Δ., Κουτζαβασίλης, Μαυρομάτης, Τσαούσης, Τριανταφύλλου Κ. (14′ λ. τρ. Δέντσας), Λιάρας, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης (58′ Καρυοφύλλης), Οκάν (82′ Γκόλιας), Ζυγκερίδης.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος ΕΠΣ Αργολίδας
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψαρρής ΕΠΣ Ζακύνθου, Νικόλαος Πάγκαλος ΕΠΣ Λασιθίου
4ος: Ελένη Αντωνίου ΕΠΣ Αν. Αττικής

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Παύλος Δημητρίου πέρασε από την Ριζούπολη σαν παίκτης του Πανσερραϊκού και τώρα σαν προπονητής με την ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου.Η τελευταία φορά ήταν στις (21/09/1980) σαν ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού και με προπονητή τον Χρήστο Αρχοντίδη, έχασε από τον Απόλλωνα με σκορ 2-1, με αυτογκόλ του Τάκη Βάβαλη και με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μαυρομάτη.

2η αγωνιστική
Τρίκαλα – Αστέρας Τρίπολης 0-1
Απόλλων Σμύρνης – Απόλλων Παραλιμνίου 5-0 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  6ου ΟΜΙΛΟΥ
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝ. ΒΑΘΜ.
1 AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2 6
2 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2 3
3 Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ 2 1
4 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 2 1

 

Η επόμενη 3η αγωνιστική
Τρίκαλα – Απόλλων Σμύρνης (05/12)
Απόλλων Παραλιμνίου – Αστέρας Τρίπολης (05/12)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here