Κύπελλο Ελλάδας: Στους «16» ο Πανσερραϊκός μετά τη νίκη του επί Αστέρα Καισαριανής!!!

Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Πανσερραϊκός που επικράτησε του Αστέρα Καισαριανής 2-0, με γκολ του Μασκανάκη και του Άλεξιτς.

Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό με τον Μασκανάκη, αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα του Αστέρα Μιχελή, πλάσαρε για το 0-1.

Στο 84ο λεπτό ο Άλεξιτς έκανε το 0-2, όπου ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης στο Κύπελλο Ελλάδας.

Δέκα απουσίες είχε ο Πανσερρραϊκός επί του Μικρασιατικού Αστέρα στην Καισαριανή, προφανώς για λόγους ξεκούρασης αλλά και τραυματισμών αποκλείστηκαν οι Χοβάν, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Χάγιεκ, Καρασαλίδης, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου, Στίνα, Γούλερι και ο ανέτοιμος Κολομπίνο με την μακροχρόνια απουσία του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Μιχελής, Μαραγκουδάκης, Σμυρνιάκης, Λεβέντης, Μουσταφίδης, Γεραγωτέλλης, Ρέντζης, Τζέλη, Σταμούλης, Παληγεώργος, Σαπαλίδης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσικάς, Ντανκερλούι(65’Δεληγιαννίδης), Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Τσαγκαλίδης, Θυμιάνης(79′ Στάϊκος λ.τ.), Μορέια, Μασκανάκης, Σοφιανός(65’Χατζηστραβός), Μπαϊροβιτς(65’Άλεξιτς),  Τόμας(75’Μούργος).

Στους «16» τα ζευγάρια θα αναμετρηθούν σε διπλούς αγώνες, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται 31/10 – 2/11 και τις ρεβάνς (5-7/12) ενώ θα μπουν στο θεσμό οι ομάδες ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here