Στους ρυθμούς της 3ης αγωνιστικής…Πανσερραϊκός,Παραλίμνιο και Σιδηρόκαστρο!!!

Στους ρυθμούς της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, κινούνται Ο Πανσερραϊκός, ο Απόλλων Παραλιμνίου και ο Εθνικός Σιδηροκάστρου που ρίχνονται στη μάχη την Κυριακή 14/10 στις 4 το απόγευμα.
Ο Πανσερραϊκός είναι σε φόρμα και φιλοξενεί την Ασπίδα Ξάνθης. Σε δηλώσεις του ο Προπονητής της ομάδας Σάκης Αναστασιάδης  ανέφερε μεταξύ άλλων ότι υπάρχει αρκετή κούραση, οι ομάδα όμως είναι χωρίς τραυματισμούς,  μετά και τη δεύτερη νίκη πήρε ψυχολογία και βλέπει με αισιοδοξία  τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Έχει εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά και ένα δύσκολο έργο, να φέρει η ομάδα τον κόσμο στο γήπεδο.
Ο Απόλλων Παραλιμνίου υποδέχεται στο Δημοτικό Γήπεδο του Παραλιμνίου την Καβαλιώτικη ομάδα τον Κεραυνό Πέρνης οφείλει να επιστρέψει στις νίκες για να γίνει ξανά το φαβορί του ομίλου.
Τέλος ο Εθνικός Σιδηροκάστρου δοκιμάζεται στο Παγγαίο σε μια δύσκολη έδρα με αντίπαλο τον Αετό Ορφανού εάν εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου στην αμυντική γραμμή θα φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here