ΕΠΟ Επικοινωνίας…Και το όνομα αυτής… Μπαλαδώρα!!!

Για την προσέλκυση των κοριτσιών στο ποδόσφαιρο, η ΕΠΟ Επικοινωνίας προχώρησε στη δημιουργία μιας ηρωίδας-γοργόνας που ονομάστηκε Μπαλαδώρα. Η ηρωίδα-γοργόνα θα κάνει πρεμιέρα στις 6-7 Οκτωβρίου στο Πανηπειρωτικό φεστιβάλ γυναικείου ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων.

Η σχετική ανακοίνωση:

-Υπάρχουν στ’ αλήθεια γοργόνες; Στον κόσμο και την ψυχή των κοριτσιών, ασφαλώς και υπάρχουν!
-Παίζουν, όμως, ποδόσφαιρο; Η δική μας γοργόνα, πάντως, η Μπαλαδώρα, παίζει και το ευχαριστιέται με την ψυχή της!
Γεννημένη στα πιο όμορφα κοριτσίστικα όνειρα, η Μπαλαδώρα μεταφέρει τις μικρές φίλες του αθλήματος σε κόσμους όπου κυριαρχεί η χαρά του παιχνιδιού, η ξεγνοιασιά, η φιλία, η συνεργασία, η ισότητα και η ευγενής άμιλλα. Τι κι αν δεν έχει πόδια; Η Μπαλαδώρα χρησιμοποιεί τη φαντασία της και τη δύναμη της θέλησης και να είστε σίγουροι ότι απολαμβάνει την κάθε επαφή με την μπάλα.
Ντυμένη στα γαλανόλευκα και με το χαμόγελο στα χείλη, μεταφέρεται σε όλες τις γωνιές της πατρίδας μας και καλεί στη συντροφιά της κάθε κορίτσι -και κάθε γυναίκα που αισθάνεται …παιδί- για να περάσουν όλες μαζί αξέχαστες και ανέμελες στιγμές, σε μια ποδοσφαιρική παρέα πέρα από κάθε φαντασία!
Μια παρέα μυθική και συνάμα βαθιά αληθινή!
Υ.Γ. Η Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Marketing και Επικοινωνίας προχώρησε στη δημιουργία μια ηρωίδας-γοργόνας με στόχο την προσέλκυση των κοριτσιών στο ποδόσφαιρο.
«Πρεμιέρα» θα κάνει στις 6-7 Οκτωβρίου στο Πανηπειρωτικό φεστιβάλ γυναικείου ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων, όπου οι μικρές φίλες του αθλήματος θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί της και να λάβουν αυτοκόλλητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here