Ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας η Πανσερραϊκή!!!

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών, η Πανσερραϊκή δεν τα κατάφερε απέναντι στο Βόλο 2004, καθώς ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας.
Το παιχνίδι διεξήχθη στο ΕΑΚ Βόλου, με την ομάδα του Βόλου να είχε ένα καλό σύνολο και την υπεροχή σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα. Τα κορίτσια της Πανσερραϊκής το πάλεψαν ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κρατώντας ανέπαφη την εστία της Μανιάκα.
Ωστόσο, ο Βόλος με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου «έψαχνε» διαδρόμους για να σκοράρει και με αυτό το τέμπο οι γηπεδούχες βρήκαν το γκολ στην ουσιαστικά πρώτη καλή στιγμή, στο 54ο λεπτό με την Νέννε να ανοίγει το σκορ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε η Ογκίτσι με ωραία ατομική προσπάθεια στο 85ο λεπτό.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν η Δεληγιάννη Αλεξάνδρα με βοηθούς τον Λιόλιο Κωνσταντίνο και Φάκη Ευάγγελο από την ΕΠΣ Λάρισας.

ΒΟΛΟΣ 2004 (Κουσκούνη Ε.) :Τσιλίκα, Μαρακανά, Παπασακελλαρίου, ( 82′ Κιαρή), Αβντόλλι, Κέκου(56′ Παπαδοπούλου), Νέννε, Γκέκα, Ογκίτσι, Πανέρη(61′ Νικάκη), Βετζίκα, Σαρρικιάννη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΉ (Κομσής Γ.): Μανιάκα, Ρωμανίδου, Χαραλάμπους (58′ Χρυσομέρη), Τιλσίζογλου, Πετρίδου( 26′ Παυλίδου Σ. / Παυλίδου Θ.), Φραγκιαδάκη, Νικολαΐδου, Κυριακοπούλου (77′ Αρβανιτίδου), Γεωργιάδου, Αξιαρλή (58′ Μανωλιούδη), Πανίδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here