Ο AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΛΑΚΗΣ… ΣΤΟ ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ & ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!

Με τον ορισμό του Απόστολου Τζουμαλάκη στον αγώνα Ορφέας Puma Ξάνθης – Αλέξανδρος Κιλκίς για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄εθνικής θα εκπροσωπηθεί η Σερραϊκή διαιτησία στα εθνικά πρωταθλήματα, καθώς ουδείς άλλος εκπρόσωπος ορίστηκε να αγωνιστεί αυτό το ποδοσφαιρικό σ/κ. Βοηθοί του θα είναι από την ΕΠΣ Καβάλας, ο Φώτης Καμπερίδης και ο Αναστάσιος Καρασαββαϊδης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Ευθυμιάδης Ιωακείμ από την ΕΠΣ Δράμας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 7/10 και ώρα 16:00 στο γήπεδο του ΑΟ Ξάνθης.
Για την ίδια κατηγορία ορίστηκαν δύο Σερραίοι παρατηρητές διαιτησίας στους αγώνες Εθνικός Σιδηροκάστρου – Απόλλων Παραλιμνίου (κ. Ιωαννίδης Χρήστος) και Νέστος Χρυσούπολης – Καλαμπάκι (κ. Αμυγδαλής Γεώργιος). Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 7/10 και ώρα 16:00 στα γήπεδα του Σιδηροκάστρου και της Χρυσούπολης αντίστοιχα.
Τέλος, για την 1η αγωνιστική του Γυναικείου πρωταθλήματος της Α’ εθνικής, ορίστηκε ως παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Κελλίδης Ευάγγελος στον αγώνα Πανσερραϊκή – Εργοτέλης, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 7/10 και ώρα 16:00.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here