Πανσερραϊκή… έκλεισε την ταλαντούχα  μεσοεπιθετικό Κυριακή Βασιλείου από την Κύπρο!!!

Την ταλαντούχα  μεσοεπιθετικό Κυριακή Βασιλείου από την Κύπρο, έκλεισε η Πανσερραϊκή που θα αγωνίζεται φέτος στην Α’ Εθνική.

Η Κυριακή Βασιλείου γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του 1997 (είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Θεσσαλονίκη). 
Η 21χρονη αριστεροπόδαρη  ποδοσφαιρίστρια, μπορεί να αγωνιστεί ως μεσοεπιθετικός και ως αριστερό εξτρέμ, είναι διεθνής με την Εθνική νεανίδων Κύπρου. Παλαιότερα ήταν διεθνής με την Εθνική ταλέντων-κορασίδων Kύπρου.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2004 και ήταν μέχρι το 2010 στην ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο. Μετά το 2010 και μέχρι και το 2016 ήταν στην γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων Κύπρου, όπου είχε πετύχει αρκετά γκολ, τον Ιανουάριο του 2016 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη Θεσσαλονίκης στον οποίο παρέμεινε για έναν χρόνο, φόρεσε την φανέλα στις  Ελπίδες Καρδίτσας και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στις Αμαζόνες Δράμας.
Η Κυριακή έχει μια σημαντική ατομική επιτυχία στο ενεργητικό της, αφού αναδείχτηκε ως η Καλύτερη νεανίδα του Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Κύπρου για την περίοδο 2014-2015 και αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι του 2015 πήγε για δοκιμαστικά στην Αγγλία, στην Άρσεναλ και στην Γουότφορντ, όπου είχε επιλεγεί από Άγγλους κυνηγούς ταλέντων σε διαδικασία που έγινε στην Κύπρο. Άφησε άριστες εντυπώσεις και στις δύο ομάδες.
Η Γουότφορντ πρόσφερε στην Κυριακή κλειστό συμβόλαιο,αλλά αυτή για προσωπικούς λόγους το απέρριψε.
Ήταν μέλος στην Εθνική ταλέντων-κορασίδων Κύπρου τη σεζόν 2011-2012.

Με την Εθνική Νεανίδων Κύπρου:

Tο 2013 συμμετείχε στην προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων παίζοντας και διεθνή φιλικά 2 εντός και 2 εκτός έδρας εναντίον της Ουγγαρίας
Tο 2013 συμμετείχε στους αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro Νεανίδων στην Λευκορωσία εναντίον της Ουαλίας,της Λευκορωσίας και της Ρωσίας
Tο 2014 έπαιξε δύο φιλικά εντός έδρας και δύο φιλικά εκτός έδρας εναντίον της Βουλγαρίας,οπού στην Κύπρο είχε σκοράρει.
Tο 2014 συμμετείχε και στους τρεις αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro Νεανίδων στο Αζερμπαϊτζάν εναντίον της Δανίας,της Ουκρανίας και του Αζερμπαϊτζάν. 2015:έπαιξε 4 φιλικά εναντίον της Ουγγαρίας
Tο 2015 συμμετείχε και στους τρεις αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro Νεανίδων στην Ολλανδία εναντίον της Ολλανδίας,της Ιταλίας και της Μολδαβίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here