Στην 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδος… ο Απόλλων Παραλιμνίου!!!

Με άνευ αγώνα περνά στην 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδος ο Απόλλων Παραλιμνίου, που θα αγωνιστεί στην έδρα του με αντίπαλο  ομάδα της Football League.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας(27/8) η κλήρωση της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τη συμμετοχή και πάλι ομάδων από τη Γ’ Εθνική αλλά και περσινών κατόχων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Από την κλήρωση προέκυψαν πέντε ζευγάρια όπου πέντε ομάδες θα περάσουν στην επόμενη φάση ενώ έντεκα ομάδες προκρίθηκαν χωρίς ματς.
Όλα τα παιχνίδια της δεύτερης φάσης θα πραγματοποιηθούν στις 5 Σεπτεμβρίου.

Τα ζευγάρια της α’ ζώνης:

Αναγέννηση Πλαγιάς – Θεσπρωτός
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Γιαννιτσά
Ερμής Αμυνταίου – Οικονόμος Τσαριτσάνης

Χωρίς αγώνα προκρίνονται οι:

Άνευ αγώνα πέρασαν στην 3η φάση από την α’ ζώνη οι: Απόλλωνας Παραλιμνίου, Άρης Αβάτου, Νίκη Βόλου, Τηλυκράτης Λευκάδας και Α.Ο. Καρδιάς.

Τα ζευγάρια της β’ ζώνης:

Αντίμαχος – με το νικητή του Διαγόρα Βραχνεϊκών – Αιολικός (2/9)
Επισκοπή – Παλληξουριακός

Άνευ αγώνα πέρασαν στην 3η φάση από την β’ ζώνη οι:ΟΦ Ιεράπετρας, Ερμιονίδα, Κόρινθος 2006, Θύελλα Καμαρίου, Νικητής του αγώνα, Κιθαίρων Καπαρελίου – Πανσαμιακός(2/9) και Εθνικός Πειραιά.

Οι ομάδες που θα προκριθούν στη γ’ φάση μαζί με αυτούς που πέρασαν στην επόμενη φάση χωρίς να αγωνιστούν, θα αντιμετωπίσουν στην έδρα τους συλλόγους της Football League.
Επομένως ο Απόλλων Παραλιμνίου στην 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδος θα αγωνιστεί στην έδρα του με αντίπαλο  ομάδα της Football League.
Η κλήρωση της 3ης φάσης του κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 στα γραφείο της ΕΠΟ στο Γουδί.
Οι αγώνες της 3ης φάσης θα διεξαχθούν τη Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here