Απόλλων Παραλιμνίου… Η πρώτη συγκέντρωση!!!

Η πρώτη συγκέντρωση του νταμπλούχο 2017-2018  Απόλλωνα Παραλιμνίου για τη νέα σεζόν, θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας 30/07/2018 στις 18:00, στο Δημοτικό Γήπεδο του Παραλιμνίου.
Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, οι οποίοι από τη Δευτέρα πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το ρόστερ της ομάδας μέχρι στιγμής αριθμεί 18 παίκτες, μετά τις 11 ανανεώσεις και τις 7 μεταγραφές, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να συνεχιστούν οι κινήσεις της Διοίκησης για νέα μεταγραφικά αποκτήματα.
Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Απόλλων Παραλιμνίου, κάθε χρόνο έχει και μεγάλους στόχους. Έτσι και φέτος οι στόχοι θα είναι Υψηλοί  και αγωνιστικοί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και όχι μόνο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας ξεκινάει την προετοιμασία της για την καινούργια αγωνιστική περίοδο την Δευτέρα 30/07/2018 και ώρα 18:00!!Το γυμναστήριο , το βοηθητικό γήπεδο, τα αποδυτήρια και το κεντρικό γήπεδο είναι έτοιμα!!Ο στόχος ένας και μοναδικός: Να διπλασιαστούν τα κυπελάκια!!Η άδεια θέση δίπλα στο κύπελλο του περσινού πρωταθλήματος περιμένει……!!!Καλή αρχή γεμάτη με υγεία , χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες!!!

Η ομάδα μας σέβεται και πενθεί όπως όλη η Ελλάδα με τα τελευταία γεγονότα!!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here