Εθνικός Σιδηροκάστρου… έναρξη της προετοιμασίας και φιλικά!!!

Η άνοδος του Εθνικού Σιδηροκάστρου στη Γ’ Εθνική συνιστά μια από τις πιο δυνατές επιστροφές στα εθνικά πρωταθλήματα για τη σεζόν 2018-19 και σίγουρα θα χρειαστεί την στήριξη του κόσμου. Συμπληρώνοντας φέτος 90 χρόνια ιστορίας, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα σωματεία του Νομού Σερρών,με έμψυχο υλικό και  με πολλές συμμετοχές σε Γ’ και Δ’ Εθνική αλλά και δύο φορές στη Β’ Εθνική στα μέσα της δεκαετίας του ’70. Επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες μετά από 5 χρόνια χρόνια. Η συλλογική δουλειά της Διοίκησης, του προπονητή Σάκη Καρυπίδη και των ποδοσφαιριστών, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα εκπροσωπήσει η ομάδα την ευρύτερη περιοχή στη Γ’ Εθνική μετά τον υποβιβασμό του  Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής από την Γ΄ Εθνική  (δήλωσε  συμμετοχή στην Ανώτερη Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Σερρών). Η άνοδος ήρθε μέσω της πρώτης θέσης των μπαράζ ανόδου της Ε.Π.Σ. Σερρών από την Επίλεκτη Κατηγορία.
O Εθνικός Σιδηροκάστρου ξεκινά την προετοιμασία της ομάδας την Δευτέρα 30/07/2018 στις 17:30,παράλληλα θα διεξαχθούν και δοκιμαστικά από την ομάδα στο Δημοτικό Στάδιο Σιδηροκάστρου.

Η Σχετική ανακοίνωση:

«Την ευκαιρία να δει ποδοσφαιριστές από κοντά και να σχηματίσει προσωπική άποψη θα έχει ο Σάκης Καρυπίδης και οι συνεργάτες του στα δοκιμαστικά που θα πραγματοποιηθούν από την προσεχή Δευτέρα 30/7 στο Δημοτικό Στάδιο Σιδηροκάστρου.
Την ίδια μέρα θα γίνει και η έναρξη της προετοιμασίας του Εθνικού για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, που θα βρει το σύλλογο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, για άλλη μια φορά στην ιστορία του.
Η διοίκηση του Εθνικού έχει φροντίσει ώστε να γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός στις 17:30 ενώ αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις για μεταγραφικά αποκτήματα που έχουν βολιδοσκοπηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα για να έρθουν και να αγωνιστούν στον ΕΘΝΙΚΟ Σιδηροκάστρου…..».

Τα παιχνίδια προετοιμασίας της γνωστοποίησε επίσης, η ομάδα του Σιδηροκάστρου.

Τα φιλικά της ομάδας μας:

Σάββατο 4/8 Εθνικός- PFC Belasitsa Petrich
Σάββατο 11/8 Πετρίτσι-Εθνικός
Τρίτη 14/8 Α.Σ. Διγενής Άνω Ποροϊων-Εθνικός
Σάββατο 18/8 με Δόξα Λιθοτόπου
Σάββατο 25/8 με Π.Σ. Απόλλωνα Παραλιμνίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here