ΤΕΛΙΚΟΣ του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ… ΑΡΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!!! 

Το Σάββατο (09/06/2018 στις 16:30),η ομάδα του Άρη Κ19 αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων την ομάδα του Εργοτέλη Κ19 για τον τελικό του πρωταθλήματος Νέων 2017-2018. Οι «κίτρινοι» εμφανίζονται έτοιμοι να κατακτήσουν τον τίτλο και ο προπονητής, Πασχάλης Μελισσάς τόνισε ότι άπαντες περίμεναν καιρό αυτό το ματς.
Όπως δήλωσε ο Πασχάλης Μελισσάς:
«Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι αυτό που περιμέναμε τον τελευταίο καιρό. Προετοιμαστήκαμε καλά και είμαστε έτοιμοι για τον τελικό. Έχουμε ξεκάθαρο πλάνο για τον συγκεκριμένο αγώνα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που έχει, όμως, είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος».
Η αποστολή: Σταυρίδης, Σεβαστίδης, Πολυχρόνου, Καλλίδης, Δεληζάνος, Σεγκεργκής, Μουρατίδης, Γιάντσιος, Μπαγκαλιάνης, Ψωματάκης, Παπαγεωργίου, Μπακούτσης, Τράκας, Κανταρτζής, Εμμανουηλίδης, Μπουλγκουρίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Ιωσηφίδης, Χατζηιγνατιάδης, Καρβούνης, Δουζδαμπάνης.

Από την πλευρά του Ο Εργοτέλης Κ19 γνωρίζει καλά ότι έχει απέναντι του έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, είναι έτοιμος και αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος.
Χαρακτηριστικές άλλωστε είναι και οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδος του Εργοτέλη Βασίλη Πλεσίτη:
«Η συμμετοχή μας στον τελικό είναι η επιβράβευση της καλής πορείας που πραγματοποίησε η ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα του Νοτίου Ομιλου της Football League. Είναι η δικαίωση των προσπαθειών των παικτών μας. Χωρίς να παραγνωρίζουμε την αξία του αντιπάλου είμαστε αποφασισμένοι και θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να στεφθούμε πρωταθλητές»
Η αποστολή: Κορνηλάκης, Σαβουϊδάκης, Λούσι, Ψαράκης, Πλαϊτακης Δουλγεράκης, Μανιουδάκης Μιφτάρι, Κουτεντάκης Μαυροειδής, Τσακάνι, Κεφαλούκος, Κουτάντος, Παπαδόπουλος, Σαϊτάκης, Κατσούρι, Σαμπροβαλάκης, Κουτσογιαννάκης, Μαυροματίδης.

Ορισμός ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ 2017 -2018 από την διοργανώτρια αρχή.

“Σας γνωρίζουμε ότι ο ΤΕΛΙΚΟΣ του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ  αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018 μεταξύ των ομάδων « ΠΑΕ ΑΡΗΣ  – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ »,  ορίζεται  να διεξαχθεί  στο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ « ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» ΣΠΑΤΩΝ , το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 με ώρα έναρξης την 16:30΄ .  Τυπικά γηπεδούχος ομάδα μετά από κλήρωση, αναδείχθηκε η ομάδα της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here