Απόστολος Χαραλαμπίδης… Αν δεν λυθούν τα προβλήματα, δεν γίνεται να συνεχίσω!!!

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό και την ήττα του Πανσερραϊκού με 2-0 εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του τόσο για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ομάδα, όσο και για τις αποδοκιμασίες των οπαδών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη:

«Δε μας ήθελε η μπάλα σήμερα. Σε μία κόντρα επίθεση δεχθήκαμε ένα γκολ και μετά χάλασαν όλα. Δεν είχαμε δυνάμεις. Και αυτές οι δυνάμεις και το ότι δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στο να γυρίσει το ματς, είναι κάτι που έχει δημιουργηθεί από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Είμαι εδώ δυόμιση μήνες και έχουμε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, συνεχίζοντας από τη Βέροια. Αν δεν λυθούν, δε γίνεται να συνεχίσω. Δεν είμαι, ούτε πρόεδρος, ούτε γενικός αρχηγός, ούτε ταμίας. Προπονητής έχω σπουδάσει.
Αρχίζουν και μας βρίζουν που κρατούσα την ομάδα μόνος μου όλο αυτό το διάστημα και χωρίς να φταίω, γιατί πάνω στην προπόνηση έχω δώσει ότι καλύτερο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ομάδα που δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς αποκλειστικά με το αγωνιστικό. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν προβλήματα με τα σπίτια και τα φαγητά, προσπαθείς να τους κρατήσεις για να λειτουργήσει η ομάδα. Μας έχει πάρει από κάτω το πρόβλημα και πρέπει να λυθεί για να συνεχίσω και εγώ.Τώρα αν αναλύσω το κάθε πρόβλημα θα μας πάρει πολύ ώρα.
Πιστεύω ότι θα λυθούν τα προβλήματα. Μακάρι, θέλω να είμαι αισιόδοξος. Ένιωσα άσχημα σήμερα, γιατί δεν φταίω και δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να μου ρίχνουν ευθύνες από τον κόσμο. Δεν ξέρει πολλά πράγματα ο κόσμος και δεν ερχόταν όλη την εβδομάδα να δει πώς δουλεύουμε, αλλά τον δικαιολογώ.
Έχω μερίδιο ευθύνης κι εγώ. Γι’ αυτό και είπα πως αν δεν λυθούν τα προβλήματα θα φύγω. Κάποιες φορές ήμασταν μόνοι μας εδώ πέρα. Είχαμε και τα αγωνιστικά προβλήματα και με τον Γκούρτσα και με τον Ενομό που προέκυψε και σήμερα είχα μόνο αμυντικογενείς παίκτες και δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Οι παίκτες είναι φανερά επηρεασμένοι και φάνηκε μετά το πρώτο γκολ, δεν ξέρω τι θα κάνουν».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πετράκη:

«Πριν μιλήσω για την εικόνα του παιχνιδιού, επειδή είμαστε άνθρωποι και μπορούμε να καταλάβουμε, σίγουρα αυτά που ακούγονται για τον Πανσερραϊκό είναι στενάχωρα και εμείς προσπαθούμε με κάποιο τρόπο να συμμεριστούμε, όσο είναι δυνατόν, τις δυσκολίες που έχει η συγκεκριμένη ομάδα, η οποία είναι πολύ ιστορική και πραγματικά θέλουμε όλοι να βρίσκεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκπροσωπώντας έναν μεγάλο Νομό και μία μεγάλη πόλη.
Από εκεί και πέρα γνωρίζαμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι ότι η ομάδα των Σερρών δεν είχε κάτι να χάσει, στην ουσία έπαιζε με κάποιο τρόπο με την πλάτη στον τοίχο και ήμασταν σίγουροι ότι θα παρουσιαστούν πάρα πολύ καλά, ειδικότερα στην εκκίνηση του παιχνιδιού. Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, ειδικότερα στα πρώτα λεπτά και στο πρώτο ημίχρονο, μπορώ να το χαρακτηρίσω ισορροπημένο, διότι κι εμείς καταφέραμε να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά απειληθήκαμε κιόλας…  Μιλώντας καθαρά αγωνιστικά ο Πανσερραϊκός με βάση τους παίκτες που έχει μπορεί πολύ εύκολα να διεκδικήσει την παραμονή του.
Στο δεύτερο ημίχρονο μόλις προηγηθήκαμε τα πράγματα έγιναν πιο απλά για εμάς και η εικόνα μας από εκεί και μετά ήταν πάρα πολύ καλή. Σίγουρα αυτό επηρεάζει και η στάση του αντιπάλου, που μετά το γκολ ήταν σαν να έμειναν από δυνάμεις τα παιδιά και ενισχύθηκε πάρα πολύ η δική μας εικόνα. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έδειξαν για ακόμη μια φορά ότι αξίζουν να βρίσκονται εκεί που βρίσκεται η ομάδα. Οι ίδιοι το έχουν πετύχει μέσα από τη σκληρή δουλειά και την ομαδικότητα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να κάνουμε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο φινάλε και να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και στην πρώτη πεντάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here