Football League…ΑΡΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2-0! Με 9 κίτρινες και μια κόκκινη στον πάγκο!!!

Ο Άρης,  πιο ουσιαστικός στο β’μέρος, κέρδισε με 2-0 τον Πανσερραϊκό για την 33η αγωνιστική,  στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική, καθώς  το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Ντάρσι Νέτο, που βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη. Ο Βραζιλιάνος άσος αποσύρεται από την ενεργό δράση και αγωνίστηκε  για τελευταία φορά με τον Άρη.
Στο πρώτο ημίχρονο ο  Πανσερραϊκός ήταν πιο δραστήριος, παρότι ο Άρης είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του, ωστόσο  οι παίκτες του Άρη ήταν αρκετά φλύαροι.
Στο 11′ δύο συνεχόμενα κόρνερ  για τον Άρη, εκτελεί ο Πλατέλλας, περνούν όμως ανεκμετάλλευτα.
Στο 35′ σουτ του Ενομό, διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Καντιμοίρης.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό στο 37′ , ο Πόζογλου βρίσκει στην πλάτη της άμυνας του Άρη με τον Κάκκο από δεξιά, ο οποίος από κοντά θα στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.
Σουτ του Μουμίν στο 45’ μέσα από την περιοχή, η μπάλα άουτ.
Στο 51′ ο Άντμαν αποκρούει σε δύο χρόνους, σε πολύ δυνατό μακρινό σουτ του Μπαργκάν.
Ο Μπαργκάν στο 57′  με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή,στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του  Άντμαν.
Στο 59’ ο Βαλεριάνος σεντράρει από αριστερά, ο Πασάς εκμεταλλεύεται την αδράνεια του Ποζατζίδη και από κοντά ανοίγει το σκορ, 1-0.
Στο 70′ μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό, ο Πόζογλου εκτελεί φάουλ από δεξιά, προβολή του Ποζατζίδη, ο Καντιμοίρης κάνει σπουδαία επέμβαση. Στη συνέχεια, ο Βαλεριάνος κάνει λάθος, νέο κοντινό σουτ του Ποζατζίδη και νέα εξαιρετική απόκρουση του Καντιμοίρη.
Στο 81’ο Παυλίδης προλαβαίνει την έξοδο του Άντμαν και με δυνατή κεφαλιά γράφει το 2-0.
Με «μικρό» χρόνο συμμετοχής οι «μικροί» του Πανσερραϊκού.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τάσης Γεώργιος από την ΕΠΣ Ηπείρου.
Βοηθοί του ήταν ο Στυλιανός Γούτας της ΕΠΣ Χαλκιδικής και ο Αθανάσιος Αθανασιάς της ΕΠΣ Ηπείρου, με τέταρτο διαιτητή τον Φώτιο Φωτιάδη από την ΕΠΣ Καστοριάς.

Κίτρινες 33′ Δεληζήσης, 48′ Ιντζόγλου, 65′ Παυλίδης, 70′ Μπαργκάν – 9′ Στέβιτς, 17′ Πόζογλου, 45’+1 Κάκκο, 79′ Ναζίμ, 83′ Αναστασόπουλος.
Κόκκινες: 86′ Βαλεριάνος (στον πάγκο).

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (76′ Μπούρμπος), Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (58′ Πασάς), Νέτο (57′ Παυλίδης), Μπαργκάν, Διαμαντόπουλος.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Άντμαν, Στέβιτς, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Ποζατζίδης, Ναζίμ, Γιαξής (68′ Κρητικός), Αναστασόπουλος, Κάκκο (88′ Πέτρου), Πόζογλου (75′ Δούμτσιος), Ενομό.

.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here